Sayfa 711/1527 İlkİlk ... 2116116617017097107117127137217618111211 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. citi: -544k
    credit: -321k
    ak yatırım;: -127 (bundan çıkan hiyar doce)

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    dedim ya abi gerek ışık ökte gerekse gedik yatırım aynı seyi söylüyor. kozalakları sat endeks al yapıyor.
    kozalaklardan cıktıkları parasını endekse ve bankalara kaydırıyorlar dendi
    Işık ökte ekonomistlerin yüz karası onun tam tersi çıkar her zman

kaldıki kozaları önermişti geçenlerde çok iyi biliyorum
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    5,52 de bunun gözü 5,82 bu sefer tutmaz ise...
    ana trend desteği 5,30a kaymış bakalım
    Çok net satıyolar, acımasızca...
    Özellikle pasiften satan değilde, diğeri tamamen kademeleri yıkmak için devam ediyor hergün... aynı terane saat 11 de başlıyor...
    Bugün karşılarına umarım agresif biri çıkar karşılar...

5. Aselsan petkim kardemir ve kozalak pastaları atacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sent from my iPhone

6. Peki Citi ve Credit üzerinden satışı yapan kim Yabancılar mı yoksa Yabancı görünümünde beyaz yakalı Türklerden birisi mi sizce ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    şu kchol yeşil ise endeksde yeşil
    kozaalaklar ve endeks korelasyonu ters yönde ilerleme yolunda ellerine soğuk so dökemezler. Aracı kurumumla görüştüm nedir bundaki satış dalgası dedim ortalık duruldu daha iyi analiz edersiniz dedim.
    Yanıt yabancı kozalaklar sat endeks al yapıyor hiç bir sıkıntı yok dendi.
    7.50 ile 8.30 arası garan ı genelde merrly üzerinden topluyorlardı.. 2 haftadır hızlı takaslarda merrly üzerinden 50 m civarı satış yapıldı.. toplayan boşalttı.. yeni alan yb ne yapacak ona bakmak lazım..

8.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Işık ökte ekonomistlerin yüz karası onun tam tersi çıkar her zman

kaldıki kozaları önermişti geçenlerde çok iyi biliyorum
    hocam öylede yine bu piyasa kötünün iyisi
    analistler yıllık ve yabancı bile raporlarını yılda kaç kez revize ediyorlar ki.
    bu işte onlar temel yaklaşıyor. mantalite su bir şekilde ederine gelir. teknik ise hissenin trendidir önemli olan 7,50 negatif idi maalesef bunu o zamanda yazdım 6,97-5,82 ve 4,30 ana yerler dedim ama ara destekleride var da onları takmazlar. asıl iş yabancı satışı kesmeli ki önümüzü görelim oda yok şimdilik

Sayfa 711/1527 İlkİlk ... 2116116617017097107117127137217618111211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •