Sayfa 711/1000 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Fed 1 yila sadece faiz indirmeyecek cok güçlü parasal genisleme başlatacak trump a karsi birak bagimsiz olmayi kapikulu oldu fed
    Dolar icin durum cok iyi degil
    Siyasi krizler bile donemsel ralliler yasatir tutunamaz ciktigi yerde kalamaz yani
    Piyasa fed i yönlendiriyordu ama trump fed in irzina gecti

2.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    5.75 değdi gene toprağa bakıyor , dolar
    -altın pozisyonlarının hepsini kapadım , halkb ve mevduata koydum.
    CDS baya düştü , yabancı para geliyor ülkeye bir yerlerden...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Mevduat topiğine veya dolarda düşüşe geçin.
    Sürekli burada yok sırada 5.50 var yok 5.20 var.
    Yok gözü toprakta bilmemne yazacağınıza.

Bu yorumum da sohbet amaçlıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Mevduat topiğine veya dolarda düşüşe geçin.
    Sürekli burada yok sırada 5.50 var yok 5.20 var.
    Yok gözü toprakta bilmemne yazacağınıza.

Bu yorumum da sohbet amaçlıdır.
    Seçime kadar beklicez mecburen

4. At gözlüklüler topiği mi burası?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    At gözlüklüler topiği mi burası?

Dolar ile sevişenler dopiği

6. Fed dow buralardayken faiz falan indiremez.
    Adamların borsası tarihi zirvesinde neye istinaden faiz indirecek, verileri desen beklenenden iyi geliyor. Şu fed faiz indirim işi trump ın piyasaları manipülasyon operasyonundan başka birşey değil yahu.

Bu yıl 1 tane bile faiz indirimi gelirse öpsünler başlarına koysunlar. Su akar yolunu bulur dxy 100 üstüne gidecekse gider. Hepsini geçtim geçen yıl doların en fazla değer kaybettiği zamanlar hep faiz arttırım ayları oldu yahu. Fed faiz arttırdıkça euro coştu, büyük sermaye iplemez trump ı ha ilkin onun yönünde görünür ancak o kadarda uzun boylu değil o iş.
    Ortada kriz yok durduk yere parasal genişleme + faiz indirimi sonrasında kriz geldiğinde ne halt edecek bu adamlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. Başlığa bakıp yazılanlara bakınca tek tük at kafalılar çıkabiliyor topikte demekki..

8. Doları toprağa gömenleri görmek ne güzel. Bu sayı daha da çoğalsında çıkın dolardan, stressiz yaşayın Doların düşeceğini düşünenlerin artması çok güzel

Normal şartlarda seçime az bir süre kala doların ateşi yükselir ve bir ralli başlar, sanırım şuan düşüş eylimi göstermesinin sebebi seçimi fiyatlıyor, burada rte da yenilgiyi gördü ki, 39 miting bile düzenlemekten vazgeçmiş, TV lere bile çıkmıyor. bahçeli bile konuşmuyor. bence imamoğlu galibiyetini fiyatlıyor, iktidarda kabullenmiş bence çünkü seçime çok az bir süre kaldı ve bu düşüşün en mantıklı sebebi bu. borsa da artıyor zaten. S-400 lere tepki bu yüzden vermiyor olabilir.Seçim bitsin asıl konuya gelince işin rengi belli olacaktır.

Tabi bu düşüşte sadece seçim değil , tüm dünyada dolar zayıf (dxy) seyrediyor. Her nekadar usd/try i besleyen siyasette olsa, fed’i baskı altına alan indirim açıklamaları (trump vs) tüm bu düşüşe tuz biber ekiyor.
    Tabi son olarak MB yarınki faizleri serbest bırakacağınıda düşünürsek (sadece kendi düşüncem, piyasa indirim beklediği halde malesef g.t yemiyor ve döviz buna önce düşüş sonra artış tepkisi veriyor) bu da şuan anlık düşüşü etkileyen başka bir etken olduğunu düşünüyorum.

Dolar tl de haftalık grafiklere bir göz gezdirdim ve art arda 4 ila 5 haftadan fazla bir düşüş olmadığını gördüm. Yani ya 3 ya 4 ya 5 hafta düşüş oluyor ve arkasından 3-4 hafta yükseliş.2000 li yıllardan bu yana baktım. Bu sadece bir istatistik yatırım tavsiyesi değil. Şuan 3 hafta olmuş düşüş, tahminim 1 bilemedin 2 hafta sonra yükseliş başlayacaktır.Teknik kısım bankaların müdahelerinden sonra zaten benim için bitti.Sadece istatistiklere bakarak söylüyorum.
    Hayırlısı.

Sayfa 711/1000 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •