Fed: üyeler koronavirüsün ekonomik aktivite, istihdam ve enflasyon üzirinde kısa vadede ağır şekilde baskı yapmaya devam edeceğinde anlaştılar
fed: üyeler koronavirüsün orta vadede ekonomik görünüm için kayda değer aşağı yönlü risk yarattığını ifade ettiler
fed: Katılımcılar enflasyonun komite'nin yüzde 2 uzun vadeli enflasyon hedefine büyük olasılıkla daha da gecikmeli olarak ulaşmasını beklediklerini ifade ettiler
fed: üyeler cari hedef aralığının ekonominin son gelişmelere dayandığı ve fed'in hedeflerini başarma yolunda olduğundan emin olana kadar devam etmesini beklediklerini söylediler
fed: Katılımcılar mali eylemlerin kendi bölgelerinde değerli yardımlar sağladığında görüş birliğine vardılar
fed: Katılımcılar ekonomide aşağı yönlü baskı devam ettiği takdirde daha bülük mali desteğin gerekli olabileaceğinin bilincindeler
fed: Katılımcılar sosyal mesafe kuralları kaldırıldıktan sonra bile tüketici harcamalarının normal seviyelere hızlı şekilde dönmesinin muhtemel olmadığını dile getirdiler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İlk maaşımı Nisan ayında hakettim.22 Nisan ve 27 Nisan'da iki parça birikmiş maaş adı altında para yattı.her seferinde SGK dan mesaj geldi. Bankayı arayınca yatırdılar.mayıs ayında henüz maaş alamadım..mesaj da gelmedi maalesef.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri