Sayfa 711/1000 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Sn Hkm, çok derinden girmeyelim çıkamayız, uzun mevzular..

Son gelişmeler ilginç, daha da karmaşıklaşıyor, yayınlanmadan 2 saat önce tepki veren medya olmuş (?), İYİP kurucu üyesi yazmış diğerlerine imzalatmış, sabah yayınlayacağım demiş, nedense akşamdan yayınlamış...bakalım sonu nereye varacak..ama işin içinde başka işler var muhtemelen..

2. işe iyi parti de mi dahil oldu...
    güldüm valla.
    103 104 karmaşasından..
    belliydi ellerine yüzlerine bulaştıracakları.

3. Daha da ilginç şeyler var; bir aydır taslak halinde imiş (?), devletin ilgili organlarının da haberi var imiş iması (?), yapılmasına göz yumulduğu yaklaşımı (?)

Şeytana külahını ters giydirir bunlar..bizim amiraller kendilerinin kullanılmasına göz yummuş görünüyorlar..takibe devam

https://t24.com.tr/amp/yazarlar/meti...mpression=true

https://twitter.com/aliaktas7/status...61907098181639

4. ele yüze bulaştıysa 2 güne başka olay patlar.
    arada pudracı mağdur oldu buhar.

"Yarım ekmek arası peynir" le vatanın onurunu kurtaran kahramanları sen kalk sümüklü fetönün tezgahlarıyla balyozdan ergenekondan içeri at, ondan sonra cesur asker, cesur vatandaş bekle. daha çok bekler. askerini sırtından vuran bir millet askerini küstüren bir millet kolay iflah olmaz. onurlu bi çok insan zaten o dönem ayrıldı ordudan. şu an olanların çoğu da sarıklı amiral izinde malesef.

Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Cesur insanların sayısı arttıkça değişim olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ele yüze bulaştıysa 2 güne başka olay patlar.
    arada pudracı mağdur oldu buhar.
    Pudracı 5 senede araba alım satımından zengin olmuş, Nevşin Mengü'ye çıktı, dinledik ikna olduk

AKP seçim kampanyası reklam paralarından götürmüş gibi, 50 binlik arabayı 100 bine, 100 binlik arabayı 200 bine sata sata (?) ilerlemiş...yeni taktik diyorlar..bir değişiği de ev alım satımlarında oluyormuş..

Son vaziyet rapor vereyim...ya İYİP ten Ocak'ta ayrılan ve yeni parti hazırlığında olan Ümit Özdağ çekti operasyonu, ya da İYİP işi Özdağ'a ihale etmeye çalışıyor...ortalık yarın fena karışacak..

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pudracı 5 senede araba alım satımından zengin olmuş, Nevşin Mengü'ye çıktı, dinledik ikna olduk
    .
    kıyamam... ozaman ikinci el lobisi kumpas kurmuştur.
    arka fona bayrakta koymuşlar mı ?
    reklam bütçesini ben kapatıyorum da deseymiş.

nereye kadar düşücez merak içindeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kıyamam... ozaman ikinci el lobisi kumpas kurmuştur.
    arka fona bayrakta koymuşlar mı ?
    reklam bütçesini ben kapatıyorum da deseymiş.

nereye kadar düşücez merak içindeyim.
    Valla reklam bütçelerinin maşaallahı varmış, poster, afiş, bayrak neyim..5 sene öncesi için 5 milyon TL diyorlar..vilayette printerlerde depolarda mürekkep bitiyormuş...o derece...ee tabi bunun da grafik tasarım yazılım bilgisi varmış, napsın kullanmasın mı...taşın altına elini sokmuş, sonra elini torbaya sokmuş, olmamış olaya balıklama girmiş, çok çalışmış ama...gece gündüz..

Kol kırılır yen içinde şoolur..devede kulak..sadece total olayın büyüklüğü hakkında bir fikir..

Sayfa 711/1000 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •