Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Nerede ezber varsa biliniz ki orada bilincaltiniza kod yerlestirilmektedir.
    Ezberletiyor, öğrenmenizi istemiyor.
    @erefefik

2. Kesinlikle ezberlemeyiniz, ezberletmeyiniz.
    @erefefik

3. Bilincin var, bilinçaltın var ve insanlığın ortak bilinci var.

Başka hiç bir şey yok.

İnsanlığın ortak bilincine sadece bilinç yoluyla ulaşabilirsin. Ama bilinçaltın kodlandiysa yapamazsın.

İnsanlığın ortak bilincinden yardım gelir.

Bir de Akaşha var. Her şeyin bilgisini içeren veri tabanıdır. Bazı şamanların ulaştığı.

Sana senden başka kimse yardım edemez.
    @erefefik

4. Sn Achiles, Cengiz Han’ı istilacı ilan etmiş...

Ne diyorsun Nuri Hoca?

Oysa farklı biri olmayan İskender olmuş

Büyük İskender...

)))

Valla bu ezber ezilen mazlum halkların pek işine gelmeyen Batı tarih anlayışının koca bi dayatması gibi...

Hele bir de dizilerde senaristlerin ata dinleriyle alay eden yorumları yok mu

Batı için çifte kavrulmuş petibör...

5. Mevzu şimdi anlaşıldı arkadaşlar;

Hakimiyet alanı genişleyen Taliban'ın insafına kalmamaları için ABD için çalışan Afgan çevirmenlerle ailelerini tahliye etmeye ve onlara Özel Göçmen Vizesi (SIV) vermeye başlayan Biden yönetimi, SIV kapsamına girmeyen belli bazı Afganlar için de yeni sığınmacı programı açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD bağlantısı yüzünden Taliban şiddetinin hedefi olabilecek ama SIV için ehil bulunmayan binlerce Afgan'a da ABD'ye sığınmacı olarak yerleşme fırsatı verileceğini duyurdu.

'Öncelik İki' isimli yeni sığınmacı programının, sadece ABD hükümeti ve ordusu için değil, ABD'nin finanse ettiği projeler, ABD merkezli STK'ler ve medya kuruluşları için çalışan Afganları da kapsayacağı belirtildi.

Gazetecilere brifing veren bir yetkili, "Potansiyel çıkış dalgasına hazırlıklı olunması için komşu ülkelerle ve BM Mülteciler Yüksek Komiserliği ile zaten görüştük" dedi. 'Pakistan'ın Afganistan sınırlarının açık kalmasının önemli olduğunu, diğerlerinin ise İran üzerinden Türkiye'ye seyahat edebileceğini' sözlerine ekledi.

https://tr.sputniknews.com/amp/abd/2...mpression=true

Konuşulmuş bunlar önceden, o yüzden geliyorlar...

6. Enflasyon oranı açıklanmış bunun dolara etkisi vs. nedir bakayım dedim ama gündem başka. Hayırlı forumlar.

7.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sn Achiles, Cengiz Han’ı istilacı ilan etmiş...

Ne diyorsun Nuri Hoca?

Oysa farklı biri olmayan İskender olmuş

Büyük İskender...

)))

Valla bu ezber ezilen mazlum halkların pek işine gelmeyen Batı tarih anlayışının koca bi dayatması gibi...

Hele bir de dizilerde senaristlerin ata dinleriyle alay eden yorumları yok mu

Batı için çifte kavrulmuş petibör...
    Paylaştığım hesap, ara ara güzel kitap özetleri yapıyor, o flood da bir kitap özeti..

İlk defa Sn Tuncer Şengöz retweet ettiğinde fark etmiş, okumuştum.

Güzel, basit ve sade bir yaklaşım olduğu için de beğendiğimden buraya aktardım.

Her iki hesap ta elliott dalga analizi ile ilgilendiklerinden takip ediyorum, bunlar da ara ara yapılan güzel paylaşımlar.

Dolayısıyla bir iddiam, ya da bir ilanım söz konusu değil, farklı bir pencereden bakış açısı, tarihte barışlar nasıl yaşanmıştır, farkları nelerdir, yakın tarihimizi ve günümüzü anlamaya yönelik.

Etkileşmek istiyorsanız buyrun..

8. Şu anda doların düşüşünü verilen görevleri yerine getirme sözü verip uygulamamıza bağlıyorum bu yüzden bu ülkede ekonomi tahmini yapılmaz , adamların bı dediğini iki etme seni yalancı cennette yasatirlar bir süre , Afgan meselesini ilk duyduğumda düşünmüştüm .

Cengiz Han bir komutandir acımasız , çok sert ve çok acı çekmiş o yüzden başkalarının acisina aldırmaz , İskender le de çok benzerlikleri var mutlaka , ama tarzları farklı İskender homoseksüel daha değişik bir tip .

Moğollar Bağdat kütüphanesini yakıp yıkarak bir sürü bilgi birikimini yok ettiler medeniyet, insanlık çocuk vb tanımazlar , hala bence öyledir .
    Sanıyorum Orta Asya'dan Özbekistan dan gelen bir karı koca hizmetçi vardı ev sahiplerini öldürdüler yakalandılar mahkemede adam suçu üstlendi karımı bırakın dedi hakim suç ortağı olduğuna hükmetti , adamı jandarmalar son anda durdurdular zıira dilinin altına jilet saklamış hakim karısını mahkum ederse aniden fırlayıp hakimin boğazını kesecekmis .Bu cografyaya bakarken bunları bilin.

Reyna katliamını hatırlayın , 1.60 boyunda Türkmenistan li 40 kişiyi gözünü kırpmadan öldürdü bir sürü kaslı silahlı koruma bı şey yapamadı , bu hem coğrafya hem gen , batililarda çok katliam yapar ama tarzları farklıdır Fransa Afrika'da yaptıklarından dolayi total e mesela 30 yıl sonra ceza keser, kinar, cezayı kendi ceplerine koyarlar, o yüzden olayı doğru tanımlamak lazım .Ben Afgan goclerini mutlak bir problem görüyorum .

Sayfa 711/1002 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •