Sayfa 712/814 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

Patron elbet yüksek fiyattan almak istemez.ama SPK ne fiyat cikarcak o var.spk nin belirlediği fiyat yeni alıcılar tarafından uygun görülecek mi o da var.borclu bir şirketi alıp masraf etmek çağrı yapmak nedenki elbette amaç borsaya kote olup nimetlerinden faydalanmak.çagri düşük çıksın kardeşim yeterki alıcılar işten caymasin borsada işlem görsün yeterki başka çare kurtuluş varmı. Mesela iimkansizda örnek veriyom spk 3 TL dedi ayrılma hakkı ne olacak alan kişiler kabul etmedi fiyatı acun ılıcalı gibi caydı bıraktı dahami iyi.yoksa SPK 40 kuruş çıkarsa adam işlemi yapıp ozsermayeyi kuvvetlendirip borsaya tekrar girse hisse oralarda fiyatlansa hangisi daha iyi.100 lerce şirket var tahtası kapalı dua edin burda gene bir alıcı çıktı.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. eski ykb nin borç taktığı o yüzden bu kadar düşük değerleme yapıldığını iddia edenler var. tabi 2018 de ne olduğunu bilemiyoruz ama sanmam ama zaten en son açıklanan bilanço olan 2017 sonu bilançosunu versen o da bu kadar çıkardı. Benim beklentimde 5-10 krş arasıydı. tahminlerime uygun çıktı.
    şimdi burada önemli bir konu var. bu şirket açılabilir veya açılmayabilir. zaman çok azaldı. malesef artık neredeyse tek genel kurul yapılabilecek zaman kaldı. çünkü ondan sonra bilançolar gelebilecek.
    yazılanlara bakıyorum gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. kimi 1 tl olacak, kimi kapanış fiyatı olacak gibi yazılar yazmış. tabi kararı kurum verir ama neye dayanarak bunları yazarlar bilemiyorum.
    tabi hayaller güzeldir, bir de hayatın gerçekleri vardır...
    bundan sonra genel kurul çağrısı yapılacak, ondan sonra bilançoları bekleyecez. tabi kotasyon ücretlerininde ödenmesi lazım. bunun hepsinide nisan ortasına kadar yapmaları lazım...

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Ben demedimmi size patron oyle yuksek fiyatdan cagrida bunulmaz diye.atip tutanlar ne oldu.cagri sonrasi bedelli sermaye artirimina hazir olun.bedelli icin hesabinizda para hazirlmaya calisin.oyle adama kolay ekmek yedirmezler.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kafana göre senaryo üretmek kolay .. şirketin yönetim kurulundamısın??.. bedelli için gerekli şirket yapılandırmasini yapsinlar yeterki sonra isterlerse 2 tane bedeli yapsinlar .. bu pozisyondaki bir şirketin bedelli yapamicagini 3 yaşindaki cocuk bile bilir

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Selocan100 Yazıyı Oku
    Kafana göre senaryo üretmek kolay .. şirketin yönetim kurulundamısın??.. bedelli için gerekli şirket yapılandırmasini yapsinlar yeterki sonra isterlerse 2 tane bedeli yapsinlar .. bu pozisyondaki bir şirketin bedelli yapamicagini 3 yaşindaki cocuk bile bilir

Yazdiklarindan acemi rumuzundan cocuk ruhlu oldugun cok belli.basarisiz oldugun ise bu hissede cikmazda kaldigindan cok belli.biraz arastir adam borclu sirketi aliyor.kalkip kendi sermaye koyacak kadar aptal degil.gunumuzun patronlari burda ky para kazandirmak icin degil onlari soymak icin borsaya geliyor.patron gibi dusun.empati kurmayi dene.ben bu ky larin hissesini nasil ucuzdan toplarim de kendine.kendi aklinla hayel kurma.duygusal davranma.

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Yazdiklarindan acemi rumuzundan cocuk ruhlu oldugun cok belli.basarisiz oldugun ise bu hissede cikmazda kaldigindan cok belli.biraz arastir adam borclu sirketi aliyor.kalkip kendi sermaye koyacak kadar aptal degil.gunumuzun patronlari burda ky para kazandirmak icin degil onlari soymak icin borsaya geliyor.patron gibi dusun.empati kurmayi dene.ben bu ky larin hissesini nasil ucuzdan toplarim de kendine.kendi aklinla hayel kurma.duygusal davranma.

Günümüzün patronu mine insanlari soyup gitti zaten.. onu söylemek için geç kaldin biz yıllar önce söyledik zaten.. yeni yönetimde şirkerti toparlama sürecinde .. 2 ay gibi bir sürede bence yeterince pozitif gelişme gösterdiler ... ben daha açilmamış şirkettin bedelli yaptigini görmedim ..gören varsa haber versin .. önce şirket açıllırsa gelişmellere göre değerlendirilir ...
    Ruhum da tam bir çocuktur benim itrazim yok ...o yüzden kimseden 0.05 kuruşa hisse istemedim ..
    Yaptiğin şeyi profesyonellik olarak görüyorsan bir şey demeye gerek yok..tatlı rüyalar

6. Bide memsa gibi bir şirktet kotede atilip döndügünde 3 misli civarı marj sağlamisina rağmem beddelimi acikladi acaba??..merak ediyorum kaçtane şirket kote geri dönüp beddeli açiklamış ??.. örnegi varsa araştırıp bulup göstersin lütfen bizde ögrenelim.... bedelliyi boşverin koteye dönmek bille büyük başari olur .. henüz koteye bille dönmedik bu ayrıntıyıda unutmayalım [emoji854]

7. suatt38 reis sen de kaç lot trnsk var

8. bazı çakallar, sırtlanlar, leş kargaları trnsk nin etrafında üşüşmeye başladığına göre ortada bir payedilmek istenilen bir av var gibime geliyor

Sayfa 712/814 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •