boğaziçi üniversitesi eylemleri // erdoğan: öğrencilerle ilgisi yok,işin başını muhalefet çekiyor
bahçeli ile neleri konuştular? // erdoğan: Yeni anayasayı ve seçim kanununu ele aldık
boğaziçi üniversitesi eylemleri // erdoğan: öğrencilerle ilgisi yok,işin başını muhalefet çekiyor
bahçeli ile neleri konuştular? // erdoğan: Yeni anayasayı ve seçim kanununu ele aldık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Yürekleri yetse Cumhurbaşkanı istifa etsin diyecekler / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Altın fiyatının ons komponentini bizimkiler belirlemez global fiyatlar önemlidir.Tüm dünyada fiziki gümüş çılgınlığı yaşanıyor,böyle devam ederse gümüş kopar,gümüş koparsa kuvvetli korelasyonu olan altına sıra gelir.Bizde dolarını satan ben hiç duymuyorum,dolarda bizim halk stop loss asla yapmaz sürekli paçal yapar ,tarzı budur.2000 2014 arası millet dolar işini bırakmıştı 2014 den beri doksanlı yıllara döndük,millet düştükçe altına dolara saldırıyor.Misal 6.8 olsa siz dolar alırmısınız.6.8 sizce alım için uygunmudur.
Sn loner o işte bir gariplik var hala 70 yaş üstü tanıdığım bir çok tanıdığıma aşı sırası gelmedi,bu aşılar sanırım hala test aşamasında ikinci gelen aşı grubu için aşı takvimi başlamadı galiba.Tekraren söylüyorum aşı temini olduğu müddetçe bizim sağlık sistemimiz çok ama çok rahat bir şekilde aşılama işini çok kısa sürede halleder.Ama bu hükümetin iki lafından biri yalan,o yüzden ne ne aşamada anlaşılmıyor ki.
Altın in sitesi yani yanlış kelime kullanmak istemem ama montanlı alım satanların yorum yaptığı bir site gibi gelmedi bana.Bu forumdakilerin ne yaptığı daha önemli.Bu forumda genel eğilim bence hala altında da dövizde de satış yönünde değil.
"Dolar Ciddi Bir Yükselişe mi Hazırlanıyor?"
http://tr.investing.com/analysis/dol...nyor-200466263
fikrime cok yakin bir makale olmus.
Ben 438 liradan altın aldım ocağımı söndürdü... Zaten yüzde 50 dolarcı olduk.. 2018 den beri ülkemizde dolardaki fiyatlamanın abartı olduğunu inanıyorum... 2011 den 2020 ye 3,5 trilyon dolardan 7 trilyon dolara gelen fed bilançosuna göre onsun bedava en az 6000 7000 olması gerektiğini düşünüyorum.. Benim tanıdığım akp hükümeti kleptokrattır... Ve doların 1.4 dan 8,4 gelmesi kendi kontrolü dışında geliştiyse ben bu işten hiç anlamıyorum demektir... Nereye kadar düşüreceklerini sadece kendileri bilir ve belki de şu an bildiklerini sanmıyorum..
Aylık ortalama gerçek enflasyon yüzde 2 olsa dövizi bu seviyede tuttuğunuz enflasyon oranında artırmadığınız her ay ihracatcıyı turizmciyi oymuş olursunuz,öyle ya adamın maliyeti her ay yüzde 2 artacak dövizle geliri var siz bırakın döviz gelirinin artmasını nominal olarak adamın gelirini düşürmeyi amaçlıyorsunuz.Bu bildiğin kendi ayağına sıkmak,merakla filmin sonunu bekliyoruz.1994 de karakolda bitmişti,süper bono çıkarmışlardı da ancak dolar 14 den 34 e gidip geri düşmüştü,şimdi de süper bono lafları dolaşıyor ortalıkta
Yer İmleri