İslamcılar pislik ahlaksız adamlar. Tekrar tekrar bunu gösteriyorlar bıkmadan yeni kanıtlar sunuyorlar.
Yağmurun ahdini kastettim..
Ben Murat Bardakçı gibi düşünüyorum. Aslında düşünmenin ötesinde ne olduğunu biliyorum.
Murat Bardakçı İslamcı değil. Mesela Yalçın Küçük de İslamcı değil. O da defalarca yazdı.
Bunun böyle olduğunu Liberaller de yazar, söyler.
İstanbul İngiliz işgalindeyken, Osmanlı, Fransa'yı İstanbul'a asker çıkarması için davet etmiştir.
Milli Mücadele, Fransa'nın İstanbul'a asker çıkarmasından bir gün sonra başladı. ''Kara bir gün'' yazısını Süleyman Nazif bir gün sonra yazdı. Osmanlı, Mustafa Kemal'i Samsun'a direniş örgütlesin diye gönderdi.
Harbiye Nezaretine çekilmiş telgraflar var.
Havza'da Rus Binbaşı Budanin ile yapılan görüşme var. Bunların kayıtları Rusya'da da var.
Kanıtlanabilir.
Muazzez İlmiye Çığ, başörtüsünü Sümer'de fahişelerin taktığını yazdığı için mahkemeye çıkarılmıştı.
Mahkemeye elinde Sümer tabletlerinin kopyalarıyla çıktı ve yazdıklarının doğru olduğunu kanıtladı.
Kemalistler mahkemeye versinler, Murat Bardakçı da kanıtlayıversin.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 04-09-2022 saat: 00:37.
@erefefik
Kiz Kulesinin yıkıldığı iddia ediliyor.
@erefefik
Abi biz Selanik'e saldıramayız be ya. Kaideler hiç tartışılır değil.
Nato üyesi ülkeye saldıran Nato üyesi ülke, Nato'dan çıkarılır.
Saldırıya uğrayan ülke, Nato anlaşmasının 5.maddesini işletir. Bu maddeye göre de tüm Nato üyesi ülkeler, saldıran ülkeye savaş açmış olurlar.
Tabii yine anlaşmaya göre Yunan da adaları silahlandıramaz. S 300 konusuna hiç girmeyelim.
Çifte standart var. Aynı Nato, Suriye mevzuunda, Rusya'ya karşı Türkiye için gerekli maddeyi işletmeyeceğini açıklamıştı. Yani biz Ruslarla savassak, Nato'nun umurunda olmayacaktı.
S 400 almakla çok iyi ettik biz.
@erefefik
Nuri sen tevatür ile olguyu ayıramıyorsun. Yalçın hoca nerede yazmış merak ettim. Ayrıca "Context" nedir??
Yukaridaki mesajla alakali çok onemli bir bilgi bu. Mitoloji. Unutmamak icin buraya kopyaladim.
Abe suikastıyla ilgili. Apollon şeytandir. Daha dogrusu, bugun dinlerin şeytan dediği varlik, Yunan mitolojisinde Apollon'dur. Lucifer. Tabii eski Misir'da başka, Sumer'de ise başka bir isim alir.
Kiz kulesiyle de ilgili. Konu uzun daha sonra buradan devam ederiz.
@erefefik
Yer İmleri