Barış nihayetinde gelecek ve Ukrayna'nın imarı için demir, çeliğe ihtiyaç olacak. Peki çimento sektörüne ihtiyaç duyulmayacak mı? Bence bu fiyat ve karlılıkla bedavadan bile ucuz olan bir şirket. Geçmiş yıl hisse fiyatına, kasasındaki nakite bakıldığında en az 5-7 arasında olmalı.
HER NE OLURSA OLSUN
bu bildirilen malın akıbeti netleşmeden bakmam
1,70 maliyetli elimdekilerin tamamını 2 tl ye yeni sahiplerine teslim ettim
52 milyon satış işi netleşsin gerekirse 2,20 den geri alayım sorun değil
Zaten patronunda asıl amacı bu hisse üzerinde satış baskısı oluşturarak daha çok mal almak şahsen ben kapalı kapılar ardında anlaştıklarını düşünüyorum bu kadar malı İsmail TARMAN dan başkası almaz adamlar bir taşla iki kuş vuracaklar hisse yeni hareketlenmeye başlamıştı satış haberi gelince geri geldi ve millet dökülmeye başladı bu hissede ne olacaksa bir anda olacak ve kimseye alım fırsatı vermeyecek bir bakmışsın Sean esnasında Celal GÖKÇEN bir özel emirle hisselerini satmış
Yakında elinde yüksek miktarda hisse olan asmar holding de satış haberi gönderirse şaşırmam Celal GÖKÇEN isteseydi bir aracı kuruma yetki verip borsa dışında satabilirdibakalım bu oyunun sonu ne olacak finale kadar dayanabilen iyi kazanacak
" Yatırım Tavsiyesi Değildir"
%10 yukaridan almayi goze alipta,yaklasik %10 asagiya gelme ihtimalinden cekinip pozisyon kapatmak bana biraz tuhaf geldi.Bakalim zaman neler gosterecek.
Haftalardir bedelliden kacanlarin malini toplayip alan bir el var.Hissenin asagilara inmesine musade etmeden piyasadan ciddi mal topladi.Bence 53 milyon lotuda rahatlikla alacaktir seklinde dusunuyorum.Kalin saglicakla.
Yer İmleri