Originally Posted by
noreply
Nasıl gidiyor Galip'le ortaklık

Ben bir hata yaptım ve her havada her hareketi yapabilecek bir oyuncunun ayak izlerini takip etmek yerine yatırımcı gözüyle hareket ettim.
Bu arada Galip kar/zarar kafaya takmaz ama Ocak sonunda/ Şubat başında gelmesi muhtemel bilançoda
30 mio ile 50 mio arası değer düşüklüğü gelir, bir başka ifadeyle özsermaye 200 mio civarına geriler.
İki kaynaktan dolayı, ilki yatırımların fiili bilançolarındaki özsermayeleri küçüldü, ikincisi yükselen faizler nedeniyle iskonto oranları arttı.
Zarar gelecekmiş diye endişe etmenize gerek yok, aksine zarar gelirse dinamo Galip daha çok kullanır.
Galip'siz zamanlarda görüşmek üzere

onu bu bilançoda beklemiyormuydunuz
sn noreply degerleme yönteminde farklılık bekliyorum tabiki bu degerleme yapacak şirkete ve yönetime kalmış ..ismen bilanco dipnotlarında görüldüğü gibi iştiraklerde esas faliyet ve ciroda iyileşmeler var ve bunları bilançoya yansıtmak isteyebilirler.
galip var diye girmedim iştiraklerden uzun yıllar ses çıkmadı ve bu yonetimde çıkış yapma baskısı ile en azından son bir aydır turizm şirketlerine gelen yabancı talebi bir ihtimal mika yani tatilbudurdan çıkış yapma baskısı oluşturabilirmi diye düşünüyorum.
daha önce dediğim gibi eski gözagrım drfrik ode havas yıllarında elimde olan ve ode yalıtım kurucusu orhan beye şirketinizin paylarını geri alacagınıza işgirişimi alın diye öneri götürmeyi düşünecek kadar çaresiz günlerimizde oldu. ama sonunda bereketli günlere denk geldik. merak etmeyin neyin ne oldugunu çok çok iyi biliyorum
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri