Sayfa 713/899 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ayrılma hakkını kullanmak için ne yapılması lazım
    Ayrılma hakkının kullanılması için (i) birleşme işleminin onaylanacağı olağanüstü genel kurula
    katılmak, (ii) birleşme işlemine ilişkin oylamada ret oyu vermek, (iii) ret oyu verdikten sonra
    muhalefetini tutanağa şerh etmek, (iv) belirlenecek süre içerisinde atanmış bulunan İş Yatırım
    Menkul Değerler A.Ş.�ye (�İş Yatırım�) başvurup, ayrılma hakkı talep formunu imzalamak ve (v)
    hisseleri İş Yatırım�ın belirleyeceği hesaba virmanlamak gerekmektedir. Sayılan bütün işlemlerin
    gerçekleştirilmesi Sermaye Piyasası Kanununun belirlediği koşullar olup, tamamının yerine
    getirilmesi gerekmektedir.
    E imza ile red verildikten sonra tutanağa şerh koymak nasıl olacak biraz açarmısın

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    E imza ile red verildikten sonra tutanağa şerh koymak nasıl olacak biraz açarmısın

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum nasıl yapılacağı konusunda tecrübem yok . EGK sitesine girersen oradan eğitim kılavuzları bölümünde var .

Ama maddelere bakınca çok ugrastırdıklarını düşünüyorum. Bunu da SPK ya yazmak lazım bence . İstanbul Ağustos'ta da kapalı olur bence . Tek seçenek e genel kurul kalıyor. Çoğu kişinin yabancı oldugu bir platform.

Şerh düşmeden oy verilirse değiştiremiyormussun mesela . Böyle hatırlıyorum .

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum nasıl yapılacağı konusunda tecrübem yok . EGK sitesine girersen oradan eğitim kılavuzları bölümünde var .

Ama maddelere bakınca çok ugrastırdıklarını düşünüyorum. Bunu da SPK ya yazmak lazım bence . İstanbul Ağustos'ta da kapalı olur bence . Tek seçenek e genel kurul kalıyor. Çoğu kişinin yabancı oldugu bir platform.

Şerh düşmeden oy verilirse değiştiremiyormussun mesela . Böyle hatırlıyorum .
    E GENEL kurul DAHA ÖNCE KATILDIM RED VERDİM lakin tutatanğa şerh koymayı nasıl olduysa görmemişim ...
    yalnız bir durum var sistemi bilgisayara kurarken çok dikkatli ol yoksa Eimza sertifikan 3 hatadan sonra iptal oluyor..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    E GENEL kurul DAHA ÖNCE KATILDIM RED VERDİM lakin tutatanğa şerh koymayı nasıl olduysa görmemişim ...
    yalnız bir durum var sistemi bilgisayara kurarken çok dikkatli ol yoksa Eimza sertifikan 3 hatadan sonra iptal oluyor..
    E imza alacağım yer kurulumu da yapar , kurulum ücretsiz falan diyorlardı .

Oy kullandığınızaman ekranda linki çıkıyormus . Önce şerh yazıp ondan sonra oy kullanmak gerekiyormuş. Hasbelkader şerh koymadan oy verilirse oy degiştirilemiyormuş genel kurul anında.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    EGK sistemine birgün önceden oyları kayıt edebiliyoruz ama şerh de kaydedebiliyor muyuz acaba . Kurulda kayıtlı oyları gönder deyince şerh de gitse.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben engel olmak istesem sadece ayrılma hakkını yüksek tutma değil finans dışı bir şeyler de ortaya sürerdim. 20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz.
    20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz. Bravo sayın Dimitris.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    E imza alacağım yer kurulumu da yapar , kurulum ücretsiz falan diyorlardı .

Oy kullandığınızaman ekranda linki çıkıyormus . Önce şerh yazıp ondan sonra oy kullanmak gerekiyormuş. Hasbelkader şerh koymadan oy verilirse oy degiştirilemiyormuş genel kurul anında.
    ben trakyanın son olağan genel kurulunda oy verdim ama şerh çıkmadı enteressam

Istese bencede alir. Ama bu iş tam yam yam. Ölücü. En az maliyetle siyirir bu isi. Yoksa banka dev. Kasa para dolu. Hem kendinin hem sirketlerinin.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben engel olmak istesem sadece ayrılma hakkını yüksek tutma değil finans dışı bir şeyler de ortaya sürerdim. 20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 713/899 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •