Irak amerika savaşında saddamı tutmuştum ben.Süper topu var demişlerdi ,cumhuriyet muhafızları var falan demişlerdi.Ne bileyim o zaman genciz ,filmmiş meğer her şey.Amerika kendi çektiği filmin finalinde yenilecek değil ya.Gençlik işte)))))
Irak amerika savaşında saddamı tutmuştum ben.Süper topu var demişlerdi ,cumhuriyet muhafızları var falan demişlerdi.Ne bileyim o zaman genciz ,filmmiş meğer her şey.Amerika kendi çektiği filmin finalinde yenilecek değil ya.Gençlik işte)))))
sado zate ağır salaktı ya
nur içinde yatsın orası ayrı
orda tutsan ne tutmasan ne
sado nun külüstür tanklarının top menzili 35 km
amerikan abrams lar 180 km
dakka 1 gol 1
ilk 20 dakka da
3 bin sado tank ı mort
))
adam sen ona 150 km yaklaşamadan
tastamamının işini bitirdi
Bizde de DVD Li Beko tüplü televizyon var komşu çöpe atıyordu Ben almıştım kim bilir zamanında kaç para vermiştir .
evde toplam 8 televizyon var hepsi de çalışır durumda hala
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir tabi neticede hep halk çocuğu olmuşumdur,elit ortam elit insan falan ne bileyim genelde sıkılırım ben.Belki de gerçek bir elit insanla hiç tanışmamış olmamdandır.Kendini elit sananlar bana hep itici ve boş gelmiştir.Doğrudur moruk kardeşim.Ben de baya iyi okullarda okudum sayılır da ,o garip insanları ben istisna olarak görmüşümdür,genel olarak bizim millet zayıf takımı tutar.İnsanların yüzde 99 u diye yazınca, o kantin grubu o kadar da çoğunluk değil allahtan moruk kardeşim.
tabi öyle
kamerunlu da tabiki
avrupa ülkesi TR maçında bizi tutar
o biraz yokluk dayanışması gibi bişey
bende yiyemiyom sende
yiyen kahrolsun
tarz ı
elitizim aslen şekilsel ve içsel 2 ye ayrılıyo
elitizim olmadan da olmuyo
bilmiyom ama niyeyse öyle
yani bazı mekanlar var
atıyorum çay bardak 70 tl niye