Originally Posted by
selimtogrul
Perşembe günü AKBNK ta idim. girişimle çıkışım arası yaklaşık 2 dk oldu. Hissenin toplandığı farkettiğim gibi daldım. Tam 15.49 a kadar giderim derken. bi baktım 42 de mal veriyorlar. hemen tornistan yaptım çıktım. Arkama bile bakmadım. Seans sonu kapanışına baktım fiyuuuv adam doğramış herkesi. Bence AKBNK ta birisi çok kötü şeyler yapacak. Ama önce dürüst olması lazım. Gelmişiz mal almaya hemen tecavüze yelteniyor. Öyle olmaz ki önce ön sevişme yapmak lazım. (Özür dilerim hanımefendi takipçilerden , ama başka türlü ifade edilmezdi durum)
Diğer bankacı arkadaşların hislerini de okumak için can atıyorum. Lütfü abiii duyuyon mu ?
Banka işleri biraz nası desem ahlaka mugayir bi durum da abi.
Hemen hemen bütün banka hisselerinde günlük işlem açmayı denemiş ve zaman zaman kendi çapımda bir kazanmış 10 kaybetmiş biri olarak hemen yazayım, tahtalar öyle sahipsiz falan değiller dişe dokunur miktarda işlem açınca dişinizi kırıyorlar, konu Akbank olunca yaşadığım tek bir günü açayım, bütün bankaların grafikleri al vereceği belli olan bir gündü, bende bugünde Akbank alayım nasılsa kademeler dolu dedim (500 bin, 1 milyon lotlar vardı kademelerde.... Tabi bunun nasıl bir ilizyon olduğunu bizzat bu başlığa bankaları bazı günlerde ki açılış kademelerini atarak göstermiştim, aslında kademelerde 3-5-10-20-30 bin gibi çok düşük rakamlar var, diğerleri göz boyama, yada günlüğe gelenleri yolmak için tuzaktaki yemler...)
NE demiştik nasılsa kademeler dolu dedik bir kuple aldık, öyle hiçbir bankaya haber falan gelmedi o gün tamamen teknik olarak ve yükseliş sırası sanayiden bankalara geçtiği için aldığım Akbank ları akşam yaklaşık %1-1.5 zararla verdim, ertesi gün Akbank GaPli yukarı açtı, bir daha benim işlem yaptığım fiyata hiç düşmedi hergün %3-5 yaparaktan yukarı gitti.... Bu arada diğer tüm bankalar bir gün önce tekniğe ve tahammüllere uygun şekilde yükselerek kapanmışlardı o gün sadece Akbank eksi kapatmıştı...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri