Sayfa 713/1044 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Perşembe günü AKBNK ta idim. girişimle çıkışım arası yaklaşık 2 dk oldu. Hissenin toplandığı farkettiğim gibi daldım. Tam 15.49 a kadar giderim derken. bi baktım 42 de mal veriyorlar. hemen tornistan yaptım çıktım. Arkama bile bakmadım. Seans sonu kapanışına baktım fiyuuuv adam doğramış herkesi. Bence AKBNK ta birisi çok kötü şeyler yapacak. Ama önce dürüst olması lazım. Gelmişiz mal almaya hemen tecavüze yelteniyor. Öyle olmaz ki önce ön sevişme yapmak lazım. (Özür dilerim hanımefendi takipçilerden , ama başka türlü ifade edilmezdi durum)
    Diğer bankacı arkadaşların hislerini de okumak için can atıyorum. Lütfü abiii duyuyon mu ?
    Banka işleri biraz nası desem ahlaka mugayir bi durum da abi.
    Hemen hemen bütün banka hisselerinde günlük işlem açmayı denemiş ve zaman zaman kendi çapımda bir kazanmış 10 kaybetmiş biri olarak hemen yazayım, tahtalar öyle sahipsiz falan değiller dişe dokunur miktarda işlem açınca dişinizi kırıyorlar, konu Akbank olunca yaşadığım tek bir günü açayım, bütün bankaların grafikleri al vereceği belli olan bir gündü, bende bugünde Akbank alayım nasılsa kademeler dolu dedim (500 bin, 1 milyon lotlar vardı kademelerde.... Tabi bunun nasıl bir ilizyon olduğunu bizzat bu başlığa bankaları bazı günlerde ki açılış kademelerini atarak göstermiştim, aslında kademelerde 3-5-10-20-30 bin gibi çok düşük rakamlar var, diğerleri göz boyama, yada günlüğe gelenleri yolmak için tuzaktaki yemler...)

NE demiştik nasılsa kademeler dolu dedik bir kuple aldık, öyle hiçbir bankaya haber falan gelmedi o gün tamamen teknik olarak ve yükseliş sırası sanayiden bankalara geçtiği için aldığım Akbank ları akşam yaklaşık %1-1.5 zararla verdim, ertesi gün Akbank GaPli yukarı açtı, bir daha benim işlem yaptığım fiyata hiç düşmedi hergün %3-5 yaparaktan yukarı gitti.... Bu arada diğer tüm bankalar bir gün önce tekniğe ve tahammüllere uygun şekilde yükselerek kapanmışlardı o gün sadece Akbank eksi kapatmıştı...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    O anda aklıma gelmemişti. Şimdi sen bahsedince aynı saat aralığına bakınca farkettim. Aslında aynı şeyi yapacakmış VAKBN o ara nerden baksan 25 kademe yürümüş. fakat AKBNK gidememiş. Emin değilim ama AKBNK ta ki sorun galiba emekli sandığının sattığı yüklü miktardaki maldan kaynaklanıyor olabilir. onu sindiremedi sanırım piyasa, biraz ağır geldi miktar. Belki zaman içinde onu yedire yedire verecekler. Bu da AKBNK ı uzun dönemde daha şanslı hale getirebilir. uyuyan mal hareket etmez hale gelirse tahta daha rahat yürüyebilir. VAKBN ın sorunu bence lütfü abi. o aldı ya yürümez. o satarsa gider.
    Vakıfbank bende yeni değil Selim hocam koskoca bir yılı devirdim gitmezse de gitmez ben 2021 Eylül'de aldığım fiyatı 2022 Temmuzda yine gördüm hatta 10 ay içinde 3 kez aldığım fiyatın altına düştü, yine satmadım ama malum banka rallisinde ne kadar kıvrak olduğunu uygun bir partner bulunursa çok güzel dans ettiğini herkese gösterdi, yine uygun bir zaman olursa bu arkadaşı dansa kaldırmak isteyenler olacaktır

Bu arada hisse Fark -Toplam adı altındaki sorunlu lotlar büyük oranda yeni yerlerine geçtiler çok az miktarda sorunlu mal kaldı, bu mallar sizin dediğiniz şekilde uyuyacak pozisyona geçerse hissede bir şeyler olabilir, zaten olamasa da benim için sorun yok daha 2023 Eylül ayına çok var (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Vakıf cuma günkü kapanışı beğenmedim, dedim yarım gün, hafta sonu, vade sonu gibi normaldir ama başka sıkıntı olacak gibi.
    Ellerinize sağlık hocam, hissenin acayip dengesiz hareketleri var, anında aşağı anında yukarı gidebiliyor, günlük hareketleri izlemek bile baş döndürüyor , günlükte spekülatif hisse gibi oldu, haftalıkta sanki yavaş yavaş yön bulmaya çalışıyor gibi düşüncem var

4. Vakıfbank kademeleri işte böyle 2-5 bin falan...

25 kademe toplamda 800 bin alıcı 1 milyon satıcı var, yine bir ara ekran görüntüleri atmıştım 10 kademede 20 milyon civarı satıcı vardı, hisse fiyatı o zaman 3,5-4 TL arasındaydı...

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Vakıfbank kademeleri işte böyle 2-5 bin falan...

25 kademe toplamda 800 bin alıcı 1 milyon satıcı var, yine bir ara ekran görüntüleri atmıştım 10 kademede 20 milyon civarı satıcı vardı, hisse fiyatı o zaman 3,5-4 TL arasındaydı...

Geçen haftalarda hisseyi yarınlar yokmuş gibi alan Ak Yatırım şuan satıyor, o zaman alınan mal Emeklilik fonlarına gitmişti, şimdi ne değişti ve zararına veriyorlar yada niye bu algı yapılıyor, hiçbir fikrim yok ama sözde kurumsal ve profesyonel ellerin yönetimi buysa çok yazık...

İşte bu yüzden uzun vade yatırım tek şans, hedef 2023 Eylül

6. Bak yine 1 milyon yazmış

Bir üst kademede ki lot onun %2 si kadar (:

7. The idea that we control the dragons is an illusion...

https://youtube.com/shorts/LAWfGm0SsNE?feature=share

.... Aslında kendi paramızı ve fikirlerimizi kontrol ettiğimiz düşüncesi tamamen bir ilüzyondan ibaret....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Kaç gündür düşünüyorum.
    SASA sı olana SASANİ
    HEKTAS ı olana HEKTASİ diyorlar ya. !!
    OYAKC taşıyana da OYAKSİ ler diyecekler sanırım.

Yazayım, ilerde ben demiştim DERİM
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 713/1044 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •