Sayfa 713/1005 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Viop L

1. Kk 12. Secimede girecekse reis öldukten sonra da mezarda olsa yine kazanır.

2. ABKA ben foruma bakıp işlem yapmam ama seni okuyup cuma günü ismen vardı epey hepsini sattım tekrar teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynı düşüncedeyim siayseti kendim için yaparım
    ama bu millete üzüldüğüm açlar açıktalar soğan o kadar oldu et bu kadar benzin şu kadar alamıyorlar diye zerrre üzülmem
    kendim ulaşımda zorlanana kadar alamayana ulaşmakta zorlanana acımam
    onlar hallerinden emnnun
    ogan dün doğru işey dedi
    chp sağ siyaseti anlayamadıdedi evet ende anlayamadım
    onları dikmek evlaymış
    Maalesef aynı düşünüyorum başkanım. Şöyle mevcut hayat standardı mı 5 yıl daha sürdürmeye kalksam en kötü elimdeki arabadan olurum. Varsın gitsin. Ben ondan olursam ülkenin yarısı açlıktan komaya girer. Girecekse girsin. Yapacak hiçbir şey yok. Oyna devam diyorum artık.

4. Geçen hafta İŞ Bankası fonları vs ISCTR almış gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne %1 ya -3 -3 ! CHP ye oy kaybettirdiler üstüne de CHP sırasında mv oldular moronluk degilde ne bu?
    moronlara hakaret olur bence açıkara geri zekalılık bu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Mv çıkartamayacak partilere 6 lı masadan jest yapıldı
    Kk istifa sloganları chp yi dağıtacağa benziyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. benim tahminime göre akgil kağıtları gelecek 15 gün içinde genelde yukarı sürerler gibim, ne dersiniz? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    ABKA ben foruma bakıp işlem yapmam ama seni okuyup cuma günü ismen vardı epey hepsini sattım tekrar teşekkür ederim
    Memnun oldum...

Sayfa 713/1005 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •