Sayfa 714/1000 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    arkadaşlar x30 için poz taşıma nasıl oluyor benim ekim vade pozisyonum var kapatmadan sonraki vadeye taşıyabilir miyim?
    Kapamadan taşıma yok
    ekim kapıyorsun
    aralik açıyorsun

taşıma mecaz anlamda kullanılıyor yanı

2.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    arkadaşlar x30 için poz taşıma nasıl oluyor benim ekim vade pozisyonum var kapatmadan sonraki vadeye taşıyabilir miyim?
    beşe bölüp,
    taksit taksit geçebilirsin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Kapatmanız lazım. Yoksa uzlaşı fiyatından kendi kapanacak seans bittiğinde.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    kapatmanız gerekir, sonra da aralık vadeden poz açarsınız.
    yada bugun hiç dokunmaz pazartesi sabah aralık vadede poz acarsınız. ekim vadeler otomatik kapanmış olur bu aksam

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    En doğrusu Ekimi kapatıp aynı anda Aralık vade açmaktır. Ekimi kapatmadan Aralık açarsasnız eğer akşam kapanışa kapar pozisyonunuz 2 katına çıkar. Akşam kapanışında ise Ekim vade pozisyonunuz uzlaşma ile kapanacağından tekrar orijinal pozisyona dönmüş olursunuz.

Teminatınız yetersiz ise Ekimi kapatmadan Aralık vade açmanız mümkün olmayabilir.

PİYASA_ son görüntüye göre henüz toparlandık, toparlanıyoruz, denebilecek bir hareket göremedim... can havliyle hafiften silkelendi... bu görüntüye göre biraz daha çamur çiğneyeceğimizi düşünüyorum...

7. tl param olsa borsaya yatıracak olsam 14 liraya kchol alıp üstüne yatardım spottan...

8. BU ayki ortalama döviz alım kurum 7,86 olmuş bugünküde dahil...

geçen ay 7,44 müş...

kasım ortalamam muhtemelen 8 lira üstünde olacak...

Sayfa 714/1000 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •