Sayfa 714/1009 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Bu sene kurban kesen baya azalır. Kurbanı geçtim mangal bile çoğu aileye lüks ötesi olacak bu gidişle.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu kıyağımı unutmayınız

Hiçbir şey yapmadan zengin eden borsa stratejisi

https://www.youtube.com/watch?v=gsY1QtZRlwY
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben kürtac yapan dayının sokak ta yeni kürtacını merak ediyorum yeni bir kürtac da acep ne der dayımız

4. Eskiden fitre zekat için beni çevremde çok arayan olurdu. İki üç senedir hiç arayan olmadı. Mevcut ekonomik kriz onları bile fitre zekata muhtaç kıldı. Hele hele kirada oturuyorsa geçinmek imkansız hale geldi. Benim gibi düğün hazırlıkları yapanlar bunu çok daha iyi hissediyor. Üniversitede talebe okutanlar da bunu yaşıyordur. Sorumlu kim aşırı tüketim. Ne alakası var ki. Ülkenin ürettiği halka yetmiyor eğer ürettiğimiz fazla olmuş olsaydı arz fazla tüketim az olacak fiyatlar düşecekti. Üretime dönük yatırımlar da olmayınca üretim güdük kaldı.

5. Şuan ki yaşadığımız durumu ekonomist Bilge yılmaz iyi analiz etmiş. Mevcut durumun sorumlusu olarak ezilen hakkı sorumlu tutmuyor adam. Maaşlı kesimin gelirinin çok azaldığını fiyatların çok artığını teşhis etmiş. Bir çok alandaki teşhisi bence çok doğru. Hatta Babacan bile Bilge yılmaz in yanımda çok cahil kalır. Babacani çok seven biri olarak Bilge yılmazi daha donanımlı daha bilgili gördüm.

6. Ekonomik gerçekler teşhis tedavi konusunda Bilge yılmaz ve Sinan Ogani doğru buluyorum. Kılıçdaroğlunun vaadleri ile ekonomik gerçekler ve gerçekleşmesi bunun vereceği tahribat bugünden daha kötü olabilir. Mevcut şartlarda. FED'in ve diğer ülkelerin faiz indirimine gitmediği sürece sıkıntı çok büyük olur.

7. Sinan Oganin bir teşhisi çok iyiydi. Adamın arsası evi onlarcası kat prim yapmış ve bunu satmış. Bu adamdan vergi almıyoruz. 200 bine aldığı ev arsa 4-5-10 milyon olmuş ve müthiş bir kazanç sağlamış. Bundan vergi almadan ülke düzlüğe çıkamaz.

Sayfa 714/1009 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •