Originally Posted by
Desidero74
Şu anda doların düşüşünü verilen görevleri yerine getirme sözü verip uygulamamıza bağlıyorum bu yüzden bu ülkede ekonomi tahmini yapılmaz , adamların bı dediğini iki etme seni yalancı cennette yasatirlar bir süre , Afgan meselesini ilk duyduğumda düşünmüştüm .
Cengiz Han bir komutandir acımasız , çok sert ve çok acı çekmiş o yüzden başkalarının acisina aldırmaz , İskender le de çok benzerlikleri var mutlaka , ama tarzları farklı İskender homoseksüel daha değişik bir tip .
Moğollar Bağdat kütüphanesini yakıp yıkarak bir sürü bilgi birikimini yok ettiler medeniyet, insanlık çocuk vb tanımazlar , hala bence öyledir .
Sanıyorum Orta Asya'dan Özbekistan dan gelen bir karı koca hizmetçi vardı ev sahiplerini öldürdüler yakalandılar mahkemede adam suçu üstlendi karımı bırakın dedi hakim suç ortağı olduğuna hükmetti , adamı jandarmalar son anda durdurdular zıira dilinin altına jilet saklamış hakim karısını mahkum ederse aniden fırlayıp hakimin boğazını kesecekmis .Bu cografyaya bakarken bunları bilin.
Reyna katliamını hatırlayın , 1.60 boyunda Türkmenistan li 40 kişiyi gözünü kırpmadan öldürdü bir sürü kaslı silahlı koruma bı şey yapamadı , bu hem coğrafya hem gen , batililarda çok katliam yapar ama tarzları farklıdır Fransa Afrika'da yaptıklarından dolayi total e mesela 30 yıl sonra ceza keser, kinar, cezayı kendi ceplerine koyarlar, o yüzden olayı doğru tanımlamak lazım .Ben Afgan goclerini mutlak bir problem görüyorum .
Yer İmleri