Sayfa 715/987 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kılıçdaroğlu: Hakimlere uyarı gitti

Kılıçdaroğlu'ndan bomba iddia... CHP lideri, genç bir avukata yolsuzluklarla ilgili haberlerin sosyal medyadan silinmesi için talimat verildiğini, özellikle İstanbul'da birçok hakime "Bunun açtığı davaları kabul edeceksiniz" şeklinde talimat verildiğini öne sürdü.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gitti-6895648/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    2.4 milyarlık ihale kimseye duyurulmadan yapıldı

AKP iktidarı dev bir ihaleyi daha istediği firmaya verdi. Zonguldak'taki 2 milyar 399 milyon liralık yol yapım ihalesi, hiçbir duyuru yapılmadan, özel olarak davet edilen iki firmaya verildi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...gozdenkacmasin

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    TÜRKONFED’den ‘üretim, yatırım, istihdam durabilir’ çıkışı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), yüksek enflasyon-faiz-kur sarmalının iç piyasadaki alışverişi ve dış ticareti durma noktasına getirdiğine vurgu yaptığı yazılı açıklamasında, "Finansmana erişim yoksa üretim, yatırım, istihdam ve ihracat gücümüz durabilir" ifadelerine yer verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...ikisi-6895190/

Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    https://onedio.com/haber/beylikduzu-...-1036089#admin

Fiziki para taşımanın ne kadar dikkat gerektirdiğini ve tehlikeli olduğunu anlatan bir haber. Yazık olmuş gerçekten.
    Bu haber yeni mi ?

Çok benzeri başıma geldiydi ama kaptırmadım parayı.

Gene Beylikdüzü'nde Beykent Garanti den 7 yıl önce bi ödemem için 88 bin tl çekmiş , çanta ile cadde den karşıya geçmiş arabama doğru yürürken 1 dk sonra güpegündüz 2 kişi + onları caddede kenarda bekleyen ayrıca araba ile 1 kişi tarafından gaspa uğramiş biriyim. Yerde sürüklemişlerdi beni , ama bırakmadım çantayı. Herkes gördü ve 1 Allah ın kulu da yardıma gelmemişti. Sonra kaçıp ****** olup gittiler. Bıçak yada silah kullansaydılar giderdi tabi ki çanta . O kadar da dikkatli olmama , etrafımı kolaçan etmeme ve gayet sakin, dikkat uyandırmayacak şekilde yürümeme rağmen. 2 tane dominos pizza satıcılar gibi mavi tişörtlü *** idi. Karakola şikayet falan hiç bi bok çıkmadı. İyi kaptırmamışsın , 1 hafta önce arazi satıp 400 bin tl sini kaptırdı gene burada diye birisi şeklinde göya beni motive edip moral veren bi amir hatırlıyorum. 2015 in parasıyla.

ez cümle : Beylikdüzü sakat bi yer , tüm Türkiye gibi

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Pamuk fiyatlarıda uçmuş.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Orta halli bi atlet 40 tl den başlıyor fiyatı.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Haftalık günlük akaryakıt satış miktarları verisi var mı ki çok merak etyim son 2 ayı

Şampiyonlar ligi.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Erdoğan: (Seçimde dar daraltılmış bölge yok) Bizim yaklaşımımız barajın yüzde 7 olması yönünde

Erdoğan: Yavaş yavaş, kademeli şekilde kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak, 2023'e de zaten böyle gireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 715/987 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •