Sayfa 716/948 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Tek temennim Bist de bu imtiyazlı hisse olayını kaldırmaları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yukarıdaki soruma Sn. İZCİ kaptan dan cevap bekliyoruz....

imtiyaz hisse olayı ky'ye zulum hisse yerlerde sürünse patronun bir horon otu yanmıyor...
    Konuyu spesifik olarak (kendine özgü) bir perspektif (bakış açısı) ile bakmak ve ona göre yorumlamak gerekir. Bu cümleyi açarsam hissede olanları etkilemiş olurum. Yorum yapmamam daha faydalı ve optimist olur.

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Diyalogda geçen kelimeler ve karşılığı; Mizah edebiyatının hikaye türü olarak anlatılmaktadır. Amaç; Okuyucuyu düşündürmek ve eğlendirmektir. (bkz-mizahi anlatım: https://www.turkedebiyati.org/mizahi-anlatim.html) gerçekle bir ilişkisi veya ilgisi yoktur. Kesinlikle alaycı veya küçük düşürücü bir anlama getirmeyin lütfen.
    Okuduğunu anlayanlardan değilmiyim sizce, bu açıklamayı yapma gereğini duymamalıydınız sn.İZCİ , sadece grafiğe yorumunuza birazcık bozuldum , yok bir ay öncesi ,yok iki yıl idare edersiniz felan..., e teknikçi değilim , elde imkanda yok mecburen eşten dosttan rica ediyorum....

4.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Tek temennim Bist de bu imtiyazlı hisse olayını kaldırmaları.
    Olurmu ki öyle bir şey , hiç böyle bir şey gündeme gelmişmidir , konuşulmuş mudur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Okuduğunu anlayanlardan değilmiyim sizce, bu açıklamayı yapma gereğini duymamalıydınız sn.İZCİ , sadece grafiğe yorumunuza birazcık bozuldum , yok bir ay öncesi ,yok iki yıl idare edersiniz felan..., e teknikçi değilim , elde imkanda yok mecburen eşten dosttan rica ediyorum....
    Asıl knox çıldıracak. Zenci bir arkadaş edinmesi, camişli olması, kerata vs. mizah, nükte ve hicivi barındırıyor. Fakat bu yazıların da altı dolu, bir şekilde yaşandı bunlar...

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Olurmu ki öyle bir şey , hiç böyle bir şey gündeme gelmişmidir , konuşulmuş mudur...
    Duymadım görmedim bilmiyorum sadece temenni gerçekleşmeyecek bir temenni.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Asıl knox çıldıracak. Zenci bir arkadaş edinmesi, camişli olması, kerata vs. mizah, nükte ve hicivi barındırıyor. Fakat bu yazıların da altı dolu, bir şekilde yaşandı bunlar...
    Lütfen açıklama yapmayın Sn İZCİ, Yanlış hatırlamıyorsam Üstad Necip FAZIL'a( veya başka bir şairimize emin değilim) vatandaşın birisi bir şiiri için burada ne demek istiyorsunuz
    diye sormuş , oda şiiri tekrar okumuş ve bunu demek istiyorum demiş...( ben o vatandaş değilim diye yazmak istemezdim)

8. Üstadım yedek kalecilik ve sağlık tedbiri noktasında her türlü göreve hazırım

Sayfa 716/948 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •