Sayfa 716/829 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Sabır gerek … şirket üretiyor satıyor ve kar ediyor ve istikrar da var….. hatırı sayılır yükseldi ama yükselişin altı boş değil hakettiği için kar etttiği için yükseldi… şu an dinlenmede… geri çekilmeler belli ortalamalardan fırsat veriyor .. sabırlı olan değerlendirir … yatırımcı olan düştükçe üzülmez bilakis iyi şirketi daha ucuza alıyorum diye sevinir ….EĞER UZUN VADELİ YATIRIMCI İSENİZ Alımlar tek parçada olmamalı kademeli almalı her yüzde 5-7 -10 düşüşte oran size kalmış fibonacci seviyeleri ve hareketli ortalamalara bakarak geri çekilmelerde biriktirilmeli….. al sat tut tavsiyesi değildir….

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Traktör un son durumuyla alakalı neden kimse bisey yazmaz

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Değişen bir şey yok ki, ne yazalım Hissemizi seviyoruz, pamuklara sarıyoruz. Kafi midir?

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Değişen bir şey yok ki, ne yazalım Hissemizi seviyoruz, pamuklara sarıyoruz. Kafi midir?
    Teşekkürler

4. Hisse esas sözleşmesindeki katılım esasına aykırı faaliyet maddesinddn ötürü katılım endeksi kriterlerini sağlamaz hale geldi. Bu durum katılım endeksi fonlarını da etkilemekte. Ttrak katılım fonlarının favorisi bir hisseydi. Esas sözleşmede sanırım finansla alakalı bir madde bu duruma sebebiyet veriyor. Ama yatırımcı ilişkileri bu alanda faaliyet vermediklerini öylece sözleşmede bulunduğunu ifade etti. Şu halde yatırımcıların korunması adına madde tadili yapılması en güzelidir. Katılım tercihi olanların da yatırım yapabilmesi ve diğer yatırımcıların da bu fon rağbetinten istifade edebilmesi için olumlu olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Hisse esas sözleşmesindeki katılım esasına aykırı faaliyet maddesinddn ötürü katılım endeksi kriterlerini sağlamaz hale geldi. Bu durum katılım endeksi fonlarını da etkilemekte. Ttrak katılım fonlarının favorisi bir hisseydi. Esas sözleşmede sanırım finansla alakalı bir madde bu duruma sebebiyet veriyor. Ama yatırımcı ilişkileri bu alanda faaliyet vermediklerini öylece sözleşmede bulunduğunu ifade etti. Şu halde yatırımcıların korunması adına madde tadili yapılması en güzelidir. Katılım tercihi olanların da yatırım yapabilmesi ve diğer yatırımcıların da bu fon rağbetinten istifade edebilmesi için olumlu olacaktır.
    Selamlar sevgili hakkıcan,

Sözleşme tadili yapmayacaklarını açıkladılar. Yakın vadede bu opsiyon maalesef ortada yok. Bunun kalıcı bir etkisi olmayacak diye düşünüyorum. Zaten satmak zorunda olanlar sattılar. Artık fonlar arası değişimler olur. Piyasada mal da oldukça azaldı, hacimler düştü. Bundan sonrası için daha sert hareketler olabilir. Bilanço sonrası bu tarz hareketleri beklerim.

2024 yılı içinde (6. aydan sonra) tarihi zirvesine ulaşacak diye düşünüyorum.

Sevgiler, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Selamlar sevgili hakkıcan,

Sözleşme tadili yapmayacaklarını açıkladılar. Yakın vadede bu opsiyon maalesef ortada yok. Bunun kalıcı bir etkisi olmayacak diye düşünüyorum. Zaten satmak zorunda olanlar sattılar. Artık fonlar arası değişimler olur. Piyasada mal da oldukça azaldı, hacimler düştü. Bundan sonrası için daha sert hareketler olabilir. Bilanço sonrası bu tarz hareketleri beklerim.

2024 yılı içinde (6. aydan sonra) tarihi zirvesine ulaşacak diye düşünüyorum.

Sevgiler, saygılar.
    Yani 1057 lirayı ancak 2024 te mi görür anlamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Yani 1057 lirayı ancak 2024 te mi görür anlamadım.

Hayır onu kast etmedim. 2023 kapandıktan sonra piyasada verilen hedef fiyatlar yukarı revize edilecek ve hareketini ondan sonra sonlandıracak. Artık bu hareket 1300 de mi biter 1500 de mi, orasını bilemem. Ama 1057 de bitmeyecek bana göre.

Ben bu işin uzmanı değilim, sadece kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Lütfen beni kaale almayınız, kendi analizinizi kendiniz yapınız

Asla ve asla YTD YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hayır onu kast etmedim. 2023 kapandıktan sonra piyasada verilen hedef fiyatlar yukarı revize edilecek ve hareketini ondan sonra sonlandıracak. Artık bu hareket 1300 de mi biter 1500 de mi, orasını bilemem. Ama 1057 de bitmeyecek bana göre.

Ben bu işin uzmanı değilim, sadece kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Lütfen beni kaale almayınız, kendi analizinizi kendiniz yapınız

Asla ve asla YTD YTD.
    Katılım endeksin den çıkarılmış. Yeşil sermaye gitti mi yani. Umarım kötü etkilenmez.

Sayfa 716/829 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •