klnma % 20 tavan , biz hala 0,91 kırsak mı , kırmsak mı diye patinaj yapıyoruz . gidip halkb alsaydık % 25 den fazla yaptı. sağlam diye bunu aldık , fakat biraz fazla sağlam hareket lazım
klnma % 20 tavan , biz hala 0,91 kırsak mı , kırmsak mı diye patinaj yapıyoruz . gidip halkb alsaydık % 25 den fazla yaptı. sağlam diye bunu aldık , fakat biraz fazla sağlam hareket lazım
laguna kardeş burayı geçersek hedef ne yeni bir grafik atabilir misin ? bir de alan satan kim? sağol
ısgyo bile direncini kırdı 0,90 -0,97 yaptı . Bu aylardır kıramadığı 0,92 geçiyor , en ufak satışta hemen gevşiyor , en azından 0,97 görmesi gerekiyordu.
Satıcı emeklilik fonları, bitirdiklerini düşünüyorum bugünü yeşiş mumla kapatırsa 90 altları zor gibi görünüyor
Tatile çıktım dostum bir hafta pc başında değilim. Dün 90 açılıp 92 kapatarak güzel bi yeşil mum yaptı. Yarın faiz kararı var. Endekste 102.500 önemli dirençti. Oradaki durum önemli. Orda tskb hangi fiyatta olacak. Normalde 0,96 ya kadar her kademe direnç. Sonrasını iyi incelemek gerekir. Geçerse kabaca hedef gösterilen 1.05 direnci var.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
klnma bugün de tavan biz hala 1 basamak hareket yapamadık. bugün çarşamba kredili satış günü , 2 gündür borsa yükseliyor , kar satışları gelebilir mi ? tskb de bu furyaya katılır mı? satsak bir dert , beklesek bir dert
bu hissenin esas sorunu , beraber hereket ettiği bir grup yok . büyük bankalar ( garan -akbnk -ykbnk -halkb -vakbn -isctr) hareket ettiğinde onlarla beraber hereket yapmıyor . küçük bankalar ( skbnk -ıcbct - albrk -klnma -qnbfb )ciddi primler yaptığında da onlardan biriyle de bir hareket yapmıyor. zaten kendi bağımsız hereket de yapmıyor. tek yükseliş endekse parelel düşük seviyede çıkıyor veya düşüyor. işi gücü tsgyo da alım yapmak. onu alsaydık 1 ayda 0,70 den 0,86 gösterdiler.
Yer İmleri