The Rahmetlide aniden dingilip gitmisti, o gun üzüntümden fena damnatmıştım!![]()
The Rahmetlide aniden dingilip gitmisti, o gun üzüntümden fena damnatmıştım!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kafe bereketlenmiş, 1 ayda 715 sayfa gitmişizAçan iyi okuyup üflemiş, sahte hocalar gibi yapmamış
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Insaallah bir daha nasip olur, keyiflen damnatmak!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AK Parti'nin itirazıyla Ankara'nın Polatlı ilçesinde büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde kullanılan oyların yeniden sayılmasına karar verildi / Anadolu Ajansı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz açıklama yapıyor . (Saat 00:03)
Akp / Yavuz : CHP farkın kapanmasından dolayı paniğe kapılarak sayıma itiraz etti ve durdurttu
Yer İmleri