Sayfa 716/844 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by Jean Valjean Yazıyı Oku
    Selam aleyküm tüm ortaklara .Maşallah iyi gidiyor ama bu çıkışı inşallah güzel bir haber ile destekler yoksa korkarım .
    Bütün kağıtlar tavanda

2. çıkışı güzel bir haber ile desteklemez. zaten spk sormuş, onlar da kap'ta özel bir durum yok diye açıklama yapmışlar. standart bilindik şeyler. spk tarafından ufak bir müdahale yakındır, eli kulağında.
    hem ne diyeceklerdi ki? "bak hocam biz çok sığ bir tahtayız, dolaşımdaki hisse sayımız az, on yıllar olmuş sermaye artırımı yapmamışız, kuş kadar sermaye ile yolumuza devam ediyoruz, sermaye artırımı beklentisi olanlar pozisyon aldı, kent vs sağolsun sığ tahtalardaki bedelsiz beklentisi ve spor hisselerinin de cortlamasıyla bizim gibi hisselere nur yağıyor, sermaye artırımı yaparsak burası da patlar, kimse önünü alamaz, ancak bunu açıklamadıkça, beklenti azalana dek şişirdikçe şişirecekler hisseyi, küresel görünüm tersine dönüp ortalık patladığında da geldiğimiz yere yavaş yavaş döneriz, yolculuğumuz 400'lerde başladı biliyorsun" mu diyecek?
    ha biz ne yapıyoruz peki? biz zaten bedelsiz/bedelli beklentisiyle çoktan yerimizi almıştık, bekliyoruz. kağıt neden artıyor, neyin rüzgarıyla gidiyor farkındayız. sırf kağıt artıyor diye aaa bu sefer kesin sermaye artıracaklar diye de beklemiyoruz. on yıl sermaye artırmayan on yıl daha artırmayabilir, eyvallah diyoruz. lakin buradan gelecek paraya bel bağlamadığımız için bir gün nasıl olsa artıracaksın gülüm deyip kenarda beklemeye devam ediyoruz.
    insanların heyecanına arada gülüp geçiyoruz elbette.

ybtas'da aynı şekilde. lakin isbir konusunda benim ümidim daha yüksek. hislerim farklı şeyler söylüyor.
    Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliği ne olursa olsun) yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

3. Eski gözağrıların yanında, yeni nesil racon kesenlerin de çokkkkk olacak.

Bugün ya da yarın alsam tavan tavan gider mi

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Verenin malını alıyorlar ..
    Hacımlı almaları güzel...

Hatip agaaaaa.. Ses ver Çukurovadan..
    Tavukları pişirmişem hacıyıda çarşıya göndermişem...

Kwon dostum BEYAZ a da birşeyler karala.....!!!!

Tam bir destan geliyor BEYAZ da......!!!!

EFSANE GERİ DÖNÜYOR.........!!!!

6. Eskiyi bilmeyenler yenileri ne bilsin...

Tevellütün kaç desek durur bakarlar...

Sanırlarki sayfada ıkı şey karalayınca bızden başkası yok..

Siz gelirken biz dönüyoruk..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Eskiyi bilmeyenler yenileri ne bilsin...

Tevellütün kaç desek durur bakarlar...

Sanırlarki sayfada ıkı şey karalayınca bızden başkası yok..

Siz gelirken biz dönüyoruk..
    Üstüme alınasım geldi . Hayırdır syn. know3 sitemin kimedir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

8.  Alıntı Originally Posted by Jean Valjean Yazıyı Oku
    Üstüme alınasım geldi . Hayırdır syn. know3 sitemin kimedir.
    Dostum sana değil.. Onlar kendilerini bılır.. Saygılar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 716/844 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •