Sayfa 716/1009 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Eskiden Babacana çok değer verirdim. Bilge yılmazi dinlediğimden bu yana artık Babacani dinlemiyorum. Bilge yılmaz bir bütün olarak Babacani kat be kat katlar.

Offf iyi para insanı kudurtur ! Hemen ertesi gün koşa koşa döviz bürosuna giderim hepsini dolar yapmak için

Şaka bi yana zaten akılını kullanan herkes bulabildiği her tür ucuz krediyle gırtlağına kadar döviz ve altına batık durumda şu an. benim çalıştığım kurum ve çevremdeki arkadaşlar kredi katına verilen 1.36 cücük faizli nakit avans ve kredi limitlerini sonuna kadar çekip döviz ve altına gömdüler 2 ay önceden. herkes aportta seçimden sonra dehşet bir devalüasyon bekliyor. bu durumda bi ekonomi zaten fişi çekilmiş bi ekonomidir. kim gelirse gelsin işi çok ama çok zor orası kesin.

Bunca insan döviz ve altına sarılmış 2001 krizi benzeri bir felaket bekliyor dört gözle, kısacası tanrılar kurban istiyor. 20 yıldır iğfal edilen yatırımcı artık intikam saatinin geldiğinin farkında. bu yatırımcı istediğini almadan tanrılar kurbanları görmeden bu ekonomi düze çıkmaz. öyle yada böyle o devalüasyon yaşanacak.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sinan ogan'ın 30.000 tl. asgari ücret olmalı teklifi o kadar doğru bir teşhis ve tedavi ki

kurban bayramında 15 bin değil 30 bin ikramiye 30 bin de maaş toplamda 60.000 tl. ülkeyi düzlüğe çıkarır..

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hemen mi çıkıyor iyi o zaman oylar Sinan OĞANA
    şimdi bu adamı değil ülkenin başına şirkete müdür olarak koymazsınız
    gelir gelmez maaşları 3 kat arttıralım bak şirket nasıl çoşacak derse şirket sahibinin ağzı açık kalır, çalışanların avucu patlar..

4.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Offf iyi para insanı kudurtur ! Hemen ertesi gün koşa koşa döviz bürosuna giderim hepsini dolar yapmak için
    O tarafta ki hastalığın çözmek için birikimi olan insanlara kamu tarafından faiz yada kar payı olarak iyi bir alternatif sunmak gerekir. Tabi bu arada bedava krediye çöken kesmi zümreyi ayıklamak gerekir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bakın arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz, bu sayfa chp ve kk nun sayfası burda Sinan Oğan falan ayıp oluyor. Babacana falan giydiremezsiniz burda yoksa sizde mi gizli troll sünüz benim gib )
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    şimdi bu adamı değil ülkenin başına şirkete müdür olarak koymazsınız
    gelir gelmez maaşları 3 kat arttıralım bak şirket nasıl çoşacak derse şirket sahibinin ağzı açık kalır, çalışanların avucu patlar..
    Şirketin durumu buna masit ve patron hırsızsa ne olacak?
    Another day in paradise

7. Ben Sinan Oganin bir konudaki teşhisini çok önemli buldum rant vergisi. Ülkede imar planları sayesinde onlarca kat servet kazanmış bir kesim var bunlardan bu kazandın vergisi alınmalı. Orta Asya dan enerji tedariki de olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bakın arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz, bu sayfa chp ve kk nun sayfası burda Sinan Oğan falan ayıp oluyor. Babacana falan giydiremezsiniz burda yoksa sizde mi gizli troll sünüz benim gib )
    Benim oyum net Kılıçdaroğlu. MV seçiminde muhtemelen Konya'da iyi parti. Konya millet ittifakı 5-6 milletvekili rahat alır. CB da %45 bile alsak başarı sayarım. Kayseri ve Konya'da cumhur ittifakı %80 daha önce.

Sayfa 716/1009 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •