Sayfa 716/911 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7286 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Chatgpt cevabi:

Bu gorselde yer alan logo Rainforest Alliance (Yagmur Ormanlari Birligi) adli uluslararasi kar amaci gutmeyen bir kurulusun sertifikasidir. Logodaki kurbaga sembolu, bu urunun cevresel, sosyal ve ekonomik surdurulebilirlik ilkelerine uygun olarak uretildigini gosterir.

"Rainforest Alliance Certified" Ne Demek?

Bir urun bu logoyu tasiyorsa:

Doga dostu yontemlerle uretilmistir.

Isci haklarina saygilidir (adil ucret, guvenli calisma kosullari).

Ormanlarin ve biyocesitliligin korunmasina katkida bulunur.

Uretim surecinde zararli kimyasallarin azaltilmasi gibi cevre dostu uygulamalar vardir.

Hangi Urunlerde Gorulur?

Kahve

Cay

Kakao

Muz gibi tarim urunleri

Kagit urunleri

Ozetle bu logo, tuketiciye surdurulebilir ve sorumlu uretim yapilmis bir urun aldigini belirtir.
    Citigroup’un “böcek yiyin” raporundan Soros ve Bill Gates çıktı: İklim krizi bahane, yeni pazar şahane
    George Soros ve Bill Gates ile ortaklığı bulunan Citi Bank’ın sahibi Citigroup, iklim değişikliğiyle ilgili bir rapor yayınladı. Yayınlanan raporda, “Et tüketimi azaltılmalı, böcek gibi alternatif protein kaynakları tüketilmeli” denildi. George Soros ve Bill Gates’in yapay et üretimini fonladığı ve tarım arazileri aldığı ortaya çıktı. “Böcek yeme” önerisi ise Davos’tan geldi.

AB, Bill Gates'in rotasında: Böcek yemeye dondurmayla alıştıracaklar
    Avrupa Birliği'nin (AB) cırcır böceğinden aroma üretilmesine izin vermesinin ardından Almanya'da bir dondurmacı bu aromayı kullanmaya başladığını duyurdu.

2030’da toplam 11 milyar doları geçecek

Böcek proteini ve yapay et sektörlerinin piyasa büyüklüğünün 2030’da toplam 11 milyar doları geçmesi bekleniyor.

Kaynak: Odatv

———————————

https://www.turkgun.com/dunya/soros-...k-yiyin/192297

https://www.instagram.com/reel/DFsJXGJMKmx/

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Son düzenleme : BOSPOROS; 21-06-2025 saat: 18:46.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Merhaba. Yapay zeka aramaları için ödemeli plana geçmeyi planlıyorum. Normalde buraya yazmam ama her konu konuşuluyor.

Google gemini mi önerirsiniz - chatgpt mi? Yoksa daha iyi bir yapay zeka arama sistemi var mı?

Google one için zaten yıllık 500 TL kadar ödüyorum. Gemini'yi seçersem belki oradan da tasarruf olur.

Yoksa ücretsiz versiyonları iyi midir - yoksa mantıklı bir şey mi yapıyorum? Yaklaşık 20 dolar kadar. Daha iyi fiyat var mıdır?

3.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Merhaba. Yapay zeka aramaları için ödemeli plana geçmeyi planlıyorum. Normalde buraya yazmam ama her konu konuşuluyor.

Google gemini mi önerirsiniz - chatgpt mi? Yoksa daha iyi bir yapay zeka arama sistemi var mı?

Google one için zaten yıllık 500 TL kadar ödüyorum. Gemini'yi seçersem belki oradan da tasarruf olur.

Yoksa ücretsiz versiyonları iyi midir - yoksa mantıklı bir şey mi yapıyorum? Yaklaşık 20 dolar kadar. Daha iyi fiyat var mıdır?
    Bu işin kullanım amacı da önemli.
    Her bir alan için en iyisi olan ai'ler var.

Genel anlamda gemini, gpt, grok iş görür.
    Çin işi olan deepseek dikkate değer deniliyor.

Ben gpt'nin çok hatalı cevabına denk geldim, hatalısın diyince özür dileyip sıyrılıyor işin içinden, o yüzden verilen cevapları kontrol etmek lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu işin kullanım amacı da önemli.
    Her bir alan için en iyisi olan ai'ler var.

Genel anlamda gemini, gpt, grok iş görür.
    Çin işi olan deepseek dikkate değer deniliyor.

Ben gpt'nin çok hatalı cevabına denk geldim, hatalısın diyince özür dileyip sıyrılıyor işin içinden, o yüzden verilen cevapları kontrol etmek lazım.
    Teşekkür ederim Sn. myfinans.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Merhaba. Yapay zeka aramaları için ödemeli plana geçmeyi planlıyorum. Normalde buraya yazmam ama her konu konuşuluyor.

google tüm servislerini...gemini ile ilişkilendiriyor....bu yüzden en geniş avantajı sağlıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Sn. myfinans.
    Rica ederim.
    Alırsanız ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Rica ederim.
    Alırsanız ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    tamamdır.

8. Fatih Altaylı yi götürmüşler

Iyi adamdı yazık oldu

Sayfa 716/911 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •