-
Dibinde dağılmış ayrışmış ülke istenmeseydi biz Suriye'yi dağıtmazdık...
Belki AB istemez ama ABD nin pek de takacağını sanmıyorum.
Adam (TRUMP) dibindeki Meksika'yı takmıyor. Binlerce mil ötedeki düşmanca davranan ülkeyi taksın.
Bankalardaki dolar hesapları işe yaramazsa yapacak bir şey kalıyor demektir...
-
türkiye her zaman eu ortadoğu arasındaki tampondur uluslararası siyasette. ne olacağını bilemem. try yukarıdaki grafiklere uyacak diye birşey yok. belki 5 olacak. ama abdnin yapacağı söylenen şeyler doğruysa durumlar çok fena demektir. zaman gösterir. bu olay abd için güç gösterisi zamanı olabilir bilemiyorum.
mex peso usd
-
Tampon iyi laf değil.
Bir kere kullanılan ve de pis bir şey.
İkincisi kanlı.
Üçüncüsü ise iş bitince çöpe...
(belki de AB gözünde Türkiye'ye çok uygun bir niteleme...Kimbilir)
Ama yine de bir Türk olarak daha uygun bir sıfat/isim bulmalı derim.
Da AB uygun görmez zaten.
Görse zaten 50 senedir kapısında bekletmez.
Şu anda biraz Fransa ve bir kaç kıytırık AB ülkesi dışında AB ülkeleri içinde de papaz olmadığımız yok.
Neyse...Konu uzun.
-
böyle kelimelere takılınacaksa ben zaten tartışmam zaten gereksiz, o tamponla kastettiğiniz kelime son 10 yılda falan girdi türkçeye diğer anlamdaki (darbe yumuşatan) tamponsa yıllardır var, sizin aklınıza ilk olarak diğeri geliyorsa ben bilemem. türkiye slogan, sembol ve hamasi siyaset tartışmalarından kurtulamayıp mantıksızlık dehlizlerinde dolaştığı için bu durumda zaten on yıllardır. ab ye girememesi abnin uyum yasalarından %20 sini bile yerine getirmemesidir bilfiil. türkiye abye falan da alınmaz,zaten türkiye o yasaları tamamen kendine uygulasa girmesine gerek kalmaz. bir gruba girmeye çalışıp ben senin kurallarına uymam demek lükstür. xi jingping doktrini önemli gerisi fasa fiso. kavganın asıl sebebi o.
-
Yok tartışmıyoruz. Şansıma biraz zamanım vardı elektrikçiyi beklerken...
Bitti...
İyi günler.
-
... çok uzak olmayan bir gelecekte, herkes tıpış, tıpış bankalardaki tüm doviz hesaplarini çekmek icin harekete gececek. o zaman bu başlık, dolarda yükseliş kacinilmaz basligindan çıkıp... neyse.! muhterem büyüklerim, siz grafik destekli, siyaset kostekli sohbetlere devam edin.
.. 1hafta surem var. kendime tanidigim süre. benim dolarlarim cash. sisteme dahil degil. hepsi son dolarina kadar crypto coinlere evrilecek. evrim durdurulamaz. evrim kacinilmaz. bsnka kasasinda duran dolar da yükseliş kacinilmaz olsa ne oluuur.!, olmasa ne olur.!
....
-
-
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri geçen hafta 88.7 milyar dolardan 84.1 milyar dolara düştü. CRASH yaklaşıyor. haftada 4 milyar $ satarak doların buraya indirilmesi başarısızlıktır. Hepsi çaresizlikten ve panikten. Bugün dolarcıyı paniklemekle itham edenler tepedekilerin ne halde olduğunun farkında değil.sarayın koridorlarında birbirlerini ezmek üzereler. bir aşağı bir yukarı GEMİ batıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri