Bütün ortaklara hayırlı olsun. Şubat ayında yatırım haberinden sonra yazmıştım. SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün ortaklara hayırlı olsun. Şubat ayında yatırım haberinden sonra yazmıştım. SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tokkan hocam cok teşekkür ederim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Tokkan önümüzdeki hafta için fiyat hareketleri ongorunuz nedir ? Ardyz gibi aşağıya basarlar mi mesela ?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süper......
öyle ucuz hisse ki 100 liradan bölünse FK/9.5 olur..
bedelsiz sermaye arttırımı yapan hisselerden jants' nın bugünkü FK/ sı 28.01 . yine bu hissenin bugünkü kapanış fiyatı 70 lira
ve bu hisse 125 liradan bu fiyatlara geriledi. yine kartonsan hissesini de örnek gösterebiliriz ki bedelsiz sermaye arttırımı süresince ne kadar yükseklere tırmanmışlar..
diyelim ki fiyat hiç yükselmedi ve bu fiyatlardan bölündü. iş yatırım vestel beyaz eşyanın 2021 yılı sonu net dönem karını
1.700 civarında bekliyor.
bölünme sonrası ödenmiş sermaye 1.600 olacaktır. bu durumda dahi yüzde 100 temettü verebilir olabilecektir.
vestel beyaz eşya büyümekte işler uzun vadede iyi gelişmektedir. hisse senedi bölündükten sonra zaman içinde değer kazanacaktır.
yavrulama yoluyla fortföyün mevcudunu arttırmakta farkında olmadan uzun vadede zenginleşmeye neden olabilecektir..
fiyat ne olursa olsun satış yapmadan bedelsiz sermaye arttırımına katılıp yavruları alan çok sayıda yatırımcı olacaktır..
Grafik Yorumcusu
Geçmiş sayfalarda çokça değindim bedelsiz bölünmeye,kendimi dolarla savunmaya gectigim dönemde denk gelmesi fanatik vesbe Co olarak benim şanssızlığım, yine de iyi ekmek yedim elinde olanlar bereketini görün inşallah
Tokkan hocam sizce şu anda hissede olan, hisseyi jantsa, kanton daki gibi yukarı sürebilecek bir grup varmi, yoksa bedelsize kadar bu işe giren bir grup olur mu sizce SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissede operasyon yapan grup sürekli var. herkesin bildiği gibi özellikle ak yatırımdan bir süredir yüklü satışlar geliyordu.
bedelsiz beklentisini önceden satın alma gibi bir durum olmadı. aniden gelen bu şok habere hazırlıksız yakalanmış gibi
görünüyorlar..
dikkatinizi çekmiştir. son on-onbeş gündür hisseyi bin-bin beşyüz lira gibi yükselten ani alımlar geliyordu.(hatta grafikte bir trend oluşumu gözleniyordu) belki sermaye arttırımı
duyumunu önceden alan birileri vardı. ancak çok büyük alımlar değildi..
ancak tahmin yapabiliriz. gelişmelerin ne olacağını kimse bilemez. finansal analize göre oldukça ucuz bir hisse. herkesin katıldığı
ortak görüştür. bir miktar yükselir ve fiyatını bulmaz ise kesinlikle satış yapmam ve bedelsizleri portföyüme katarım..
kapasite arttırım yatırımlarına gidiyor. gelecek yıllarda büyüyecek ve kazançları artacaktır.(hepimizin bildiği gelişmeler ve beklentiler)
karlılık özsermayeyi arttıracak ve hisse senedi değer kazanacaktır.. satışı gerektiren bir neden yoktur..
Grafik Yorumcusu
Yer İmleri