Keşke arkadaşım inşallah diyelim baya bezdirdi İnan...bu soda sahipleri neden olmuyacak duaya amin diyorlar..ya tutarsa diyemi yoksa gerçekten bildikleri birşeymi varda bukadar değersiz Ve düşük ayrılma birleşme fiyatı vermiş...saçma sapan birleşme hisseye olumlu olması gereken bir durumda bile bukadar olumsuzluk verip hisseyi düşürüyorlar ve dedikleri şu alın işte şirketin değeri bu satarsanızda alırım bunun başka izahı yok.. bu şirketin krizle bir alakası yok krizi kendi lehine çekip ölücü bu çakallar yazık yazık....!!!
Allah sabır versin....🙏🙏🙏
Asla ytd...!!!!!
Einstein 'ın bir sözü vardır : Evren 2 kere 2 'nin 4 ettiği kadar basittir , onu karmaşık hale getiren biziz.
Basitleştiriyorum :
1- Kanun çıktıktan sonra eski tebliğle iş yapamazsın. Yeni tebliğ uygulanacak .
Şirket de itiraz etmiyor zaten . Yeni tebliğ yayınlasın ben de fiyatı güncelleyecegim diyor.
2- Tarihte emsal karar varmış. Anel 'de 25 Şubat uygulanmış. E tarih de bu olur.
3- Sirkete 9.32 'den verenler dönüp geri almaz mı hisseyi . O zaman kadar yükselmese de geri alanlar yükseltir. Yani hakkı olanlarla olmayanlar tahtada buluşur bence .
Yüklemesi şirketin de işine gelir.
4- Velevki birleşme iptal oldu , zincirimiz kırılmış olur , yine çıkar 9 'un üstüne. Soda endeks mendeks takmaz zaten .
Yatırım tavsiyesi değildir. Benim en basit şekliyle gördüğüm bu .
Bu kadar baskı neyin nesi anlayan beri gelsin, son zirveden beri düşüşte. Aynı sektörde alkim var 3e katlamış durumda. Her şart uygun aslında, artık ayrılma hakkında umutlar. Eğer yüksek fiyatdan ayrılma hakkı tanıyıp sonra bu fiyatlar da kalırsa herhalde ilk olarak tarihe geçecek. Kotdan çıkan hisselerde son bir hareketlenme olur ama, herhalde zaman var diye ağırdan alıyorlar.
Parasızlıktan nefesleri kokan yeşil grubu bile tavan yaptı,kazandırdı,kazandık.
kasası dolar la dolan bu mendeburun gözü aşağılarda,
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Merak ettim dostum bu firma senin olsa 10 tl piyasaya verimiydin
Kendi adıma 12 tl assagi hayatta olmaz
bak sasa adam daha yatırım yapıyor üretiyor ve külli borçlu teşvikleri var temettü durumu ortada
Bizde ise her şey hazır kasada bu dünya benjamin franklin
Bi dünya TL
Ve bi dünya EURO
KISACA MAL DEĞERLİ
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Yer İmleri