Sayfa 717/971 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7766 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte belki sen de hatırlarsın hep madem gübreden zarar ediyorsun neden ısrarla bu işi sürdürüyorsun diyorduk...çoğu sefer de limandan yaptığı karı , gübreden zarar göstererek cebine cuka ettiğinden şüpheleniyorduk...gübre işi azalınca artık limadan elde edilen karlar saklanamaz ve yok edilemez hale geldi..çünkü liman işi daha kayıtlı ve saklanması zor karlardı...

gübre işi tamamen yok olduğunda limanın karları daha net ortaya çıkacaktır...bence gübre işinden tamamen çıkılacak..zaten bağfasın sözleşmesine de liman işletmeciliğini koymuşlar...demek ki bu işte güzel para var...
    Evet, gübre faaliyetlerinde genel yönetim giderleri falan filan derken elde avuçta bir şey kalmıyordu, ilerki dönemlerde ne olur bilinmez ama ihtiyaç olursa da fason olarak Bagfs tedarik eder, çok da uzak sayılmaz, kendileri de Bandırma'da bu işe soyulursa, limandan limana olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,125
     Alıntı Originally Posted by MIHNANA Yazıyı Oku
    BYD'nin Türkiye fabrikası iptal mi?

Çin hükümetinin elektrikli araç üreticilerine "teknoloji paylaşmayın" uyarısı sonrası BYD'nin Türkiye fabrikasını montaj tesisine çevireceği ve hatta iptal edeceği konuşulmaya başlamıştı.

Ancak elektrikli araç devinin 1 milyar dolarlık Türkiye yatırımından geri adım atma gibi bir planı yok. Zira BYD'nin Avrupa/Türkiye menşeli gümrük vergisiz araç satabilmek için montajın ötesinde bir üretim operasyonuyla ülkemizde faaliyet göstermesi şart.

Bugün Reuters'a konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kaynaklar da fabrika ile alakalı sürecin pürüzsüz ilerlediğini ifade ediyor.

Fabrika kurmaktan vazgeçmek bir yana dursun Avrupa'da satış operasyonlarını kendisi yürütmeye karar veren BYD, Almanya'da distribütörünü satın alıp bayilerle doğrudan çalışmaya başlayacak.

2026'da sadece Almanya'da 120.000 elektrikli araç satmak isteyen Çinli dev, aynı yılın ikinci yarısında faaliyete geçmesi beklenen Türkiye fabrikasıyla üretim hacmini bir an önce artırmak istiyor. Türkiye'de belirli sayıda gümrüksüz araç ithalat iznine sahip olacak firmanın Avrupa pazarında rekabetçi fiyatla satış gerçekleştirebilmesi içinse Macaristan ve Türkiye'de üretim yapmış olması gerekiyor.

https://x.com/DoluBatarya/status/183...VdWPNTiQQ&s=08

ALINTIDIR
    Adamlar şirketi kurdu nesi iptal olacak?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Selam arkadaşlar, bilanço çok iyi gelmiş maşallah. Bu hissenin önünü geçebilecek tek şey bilançoda 2. çeyrekte zarar açıklaması olurdu. Ben kar bekliyordum tabi. Zarar etmesine sebeb olan gübre işinde yok artık bundan sonra daha güzel bilançolar gelecektir diye düşünüyorum

Monoko dan sevgiler

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar, bilanço çok iyi gelmiş maşallah. Bu hissenin önünü geçebilecek tek şey bilançoda 2. çeyrekte zarar açıklaması olurdu. Ben kar bekliyordum tabi. Zarar etmesine sebeb olan gübre işinde yok artık bundan sonra daha güzel bilançolar gelecektir diye düşünüyorum

Monoko dan sevgiler
    evet tren deki ön vagonlarda yerimizi aldık bekliyoruz...Kadiköy den selamlar
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar, bilanço çok iyi gelmiş maşallah. Bu hissenin önünü geçebilecek tek şey bilançoda 2. çeyrekte zarar açıklaması olurdu. Ben kar bekliyordum tabi. Zarar etmesine sebeb olan gübre işinde yok artık bundan sonra daha güzel bilançolar gelecektir diye düşünüyorum

Monoko dan sevgiler
    İyi seyahatler ve tatiller dilerim Sn. MAHARAJ !

Bendeniz de Üsküdar'dan selamlar diyeyim Sn. METEHAN'a ve tüm forumdaşlara

6. pasta güzel bank of iyi karşılamışlar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 717/971 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •