Sayfa 717/1007 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop XL

1. Sony şirketinin sahibi compact casette kutusu gösterip bu büyüklükde walkmen istiyorum demiş, sonra yapmışlar. Parası ondan çıktıktan sonra mühendis çalışır sorun olmaz.

Ben de şimdi hatırladım görünmez olmak istiyordum, bana hayal değil normal bir istek gibi geliyordu. Tam olmasa da şu anki durumum idare eder. Param olsa bu işin sırrını bulun derdim. ABD'de birini internette aradım adam da tam bu konu üzerinde çalışıyor, ama olup olmayacağı konusunda emin değilim, zaten detaylı açıklamış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. BIST'de para kazansan evine polis gelir. İşin sırrını öğrenince yurt dışına açılmak lazım.

Bir arkadaşım bir hisse almış yükselmiş satmış. SPK'dan telefon ile aramışlar yükseleceğini nereden biliyordunuz bu şirkette çalışıyormuşsunuz demiş. O da ben kaç zaman önce ayrıldım elime para geçti aldım, sonra yükselince sattım demiş.

En derin piyasa EURUSD, orada bir şey bulursan katlamalı sermaye yapılır.

3. Acaba EURUSD göçer mi dedim duvardan ses geldi. Bu para işleri komple ibislerin kontrolünde bence. Yani para konusunda hayal kurarken 10 kere düşünmek lazım.

Ben alıyorum düşüyor, ben satıyorum çıkıyor diyenler az az oynasın.

BBVA'ya insanlar 1 lot 1 lot satıyor. O şekilde iş çıkarıyorlar belki.

4. Trafik sigortasi olayı nedir anlamadım mevcut olanlara mj zam yapilacak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Trafik sigortasi olayı nedir anlamadım mevcut olanlara mj zam yapilacak
    Zorunlu trafik sigortasında tavan her ay %1 gibi artıyormuş ona zam yapmışlar.

Enflasyon ortamında bir sene önce alınan primler ortalama kaza masrafını belki karşılamamaya başladı. Geçen sigortacı ilk çeyrek kötü çıkacak ama sonra bilanço düzelecek diyordu, tabi elde tutulan tahvillerden de zarar etmiş olabilirler.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...or-zam-1926002

Aylardır ardı arkası kesilmeyen zam sağanağı şimdi de 25 milyon araç sahibini vurdu. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SED*DK) zorunlu trafik sigortası primlerinin her ay yüzde 2.25 oranında artırılmasına karar verdi. Son bir yılda yüzde 125 artan zorunlu trafik poliçesi önümüzdeki 1 yılda yüzde 51 daha zamlanmış olacak.

6. p.tesi kulağimin arkasina sigorta yaptirayim..yaparlar mi ki !

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt hanımın biraz parası var ne alayım. Ereğli şişe tcell araba

Hürriyet gazete al ......forumdaş.....!!!!!!!!!!!!!

8. Ne zaman ki enflasyonu yenecek bir ürün açıklanır o zaman borsada iyi bir düzeltme gelir. Yazayım burada bulunsun. Ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 717/1007 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •