Sayfa 717/919 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 7350 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Güya operasyon olacakmış , güya Rıza hisselerini yukarı yaşıyormuş , güya hisseler toplanmış ve fiyat düşeni kırmış !! Endeks 125.000 le rekorlar kırıyor , en boktan hisseler ve bedelli yapan hisseler bile yüzde 300 - 500 prim yapıyor , bu ******** hisse ve sahipleri hala 1 kademede insanları yolma derdinde !!! Senin gibi hisseninde , sahibininde , speğininde Allah bin cezasını versin !! Cemas denen sahtekar hisseyi alan benimde kafamı mikeyim !!! Y.t.degildir kendi kendime isyanımdır artık dayanamadım kusura bakmayın!.

2. Bu piyasada bedelli yapıpda düşen tek hisse bu haysiyet yoksunu Cemas !!!

3. Gelde Deli olma !!!

4. bu gun 18 kapadı ve 2 is gunu oluşan doji çöp oldu 19 kapasa doji onay gorecekti oysa...sonuc olarak bedelli sureci son 2 gun kaldi ruchan pazari icin...öyle gorunuyor ki 1.13/1.14 ana yukselen trend destegi deneme niyetli gibi...bakalım isin sonu muhim olan şuan baski surecine devam ediyor...spekulatif hisselerin ana kurali baski varsa patron ky. kasiyor satin gidin diyor modu hakimdir; tam tersi patron baski yapmayip tahtanin kicini basini hergun %10/%5 assa yukari ziplatip cosku veriyorsa patron ky. ilgisi cekip mal satmak istiyor modudur...son 1 yildir suregelen ve suan cemasta patron ky.yi kasım kasım kasıyor yani sat git burda ekmek yok diyor ky.ye...e bu ky. mali kime satacak bikarsa
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. Son düzenleme : illim; 03-02-2020 saat: 20:05.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Birde varsa cemas r den pasta alabilirmiyiz..

8.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Birde varsa cemas r den pasta alabilirmiyiz..
    malesef ustad bende yok...R mi aldin bolunmeden dolayimi var R ?

Sayfa 717/919 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •