Sayfa 718/948 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    ₺₺₺₺₺₺₺ 1.148.553 ₺₺₺₺₺₺₺bu rakam burda dursun. Şimdi nedir bu rakam ? Bu rakam 2017 yılı ilk çeyreğinde firmamızın pazarlama firmasından tahsil ettiği marka kullanım bedelidir. 2017 yılı 1. Döneminde 292.730 adet aspiratör ve davlumbaz satışı olmuştur. Ben bugün beklemiyorum ama önümüzdeki hafta gelecek marka kullanım bedeli ne gelirse hissemize ne olur ?
    1.250.000 üstü gelirse düşer 🤫
    1.148.000 ile 1.250.000 arası gelirse düşer [emoji848]
    1.148.000 altında hunharca düşer 🤧

Yazdıklarımı ciddiye almayın sadece 1.148.553 aklınızda kalsın diye hikayeden ......

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Açıklanan rakamdan ziyade bu hissenin makus talihidir bu. rakam ne gelirse gelsin düşecekti zaten dua edin iyi rakam geldi değerli ortaklar yoksa çok zor bir gün bizi bekliyordu.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. 1. Dönem bu sektörde ölü sezondur bu sezonda meydana gelen artış firma için çok önemli. Ben bu artışın ihracat ayağından kaynaklandığını düşünüyorum. Firmanın üst düzey yöneticileri arasında yaşanan sıkıntının bir şekilde aşılması lazım. vakit bulursam detaylı yazarım buralardayım bekliyorum hisse yıl sonu kar rakamı olarak beni memnun etti. 1. Dönemdende çok umutluyum.

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. Kitapçı dilini mi yuttun sesin soluğun kesildi , bak adamı böyle sustururlar
    Ne alaka burası forum konuşmuyor parmaklarımla yazıyorum
    E o zaman parmakların tutuldu, yazamıyorsun
    Ne yalan söyleyeyim bu kadar kansızı az bulunur bekliyoruz insafa gelsin diye
    E sende risk almıyor poğaça kırılmasın karnım da doysun istiyorsun
    Bu yaptığım nedir risk değilmidir saçmalıyorsun
    E risktirde fazla sağlamcısın ,geçen nibas'ı yazmıştın oprerasyon başlattılar diye, yazdığından beri % 50 gitti
    Ben operasyonel hisse almıyorum , sattığım zaman alan kişinin de sabırlı olursa kazanmasını istiyorum, beddua almak istemiyorum, ölümlü dünya , sonuçta aç değil açıkta değiliz elhamdülillah, sadece daha fazla kazanmak istiyoruz ytd

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Kitapçı dilini mi yuttun sesin soluğun kesildi , bak adamı böyle sustururlar
    Ne alaka burası forum konuşmuyor parmaklarımla yazıyorum
    E o zaman parmakların tutuldu, yazamıyorsun
    Ne yalan söyleyeyim bu kadar kansızı az bulunur bekliyoruz insafa gelsin diye
    E sende risk almıyor poğaça kırılmasın karnım da doysun istiyorsun
    Bu yaptığım nedir risk değilmidir saçmalıyorsun
    E risktirde fazla sağlamcısın ,geçen nibas'ı yazmıştın oprerasyon başlattılar diye, yazdığından beri % 50 gitti
    Ben operasyonel hisse almıyorum , sattığım zaman alan kişinin de sabırlı olursa kazanmasını istiyorum, beddua almak istemiyorum, ölümlü dünya , sonuçta aç değil açıkta değiliz elhamdülillah, sadece daha fazla kazanmak istiyoruz ytd
    Menderes dediğimde tutulabilir demiştiniz.Keşke alsaymışsınız biraz.

5. Sn.kitapci0 merakımdan yazıyorum bu kağıtta iyi bir haber gelince vereceği tepkileri sonuçlarıyla görüyoruz.Acaba patronlar kötü bir haber geldiğinde ne tepki verirler?

6.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Menderes dediğimde tutulabilir demiştiniz.Keşke alsaymışsınız biraz.
    Biraz ne demek gömülseydim keşke. , cemaşın acısını azda olsa geçirmiştir , sizin adınıza sevindim , birde mousolos dostum var hissede 85 , kr. larda fikrimi sormuştu iyi hisseyi seçmesini bilir , bende tabi size dediğimin aynısını demiştim. ytd
    Son düzenleme : kitapci0; 02-04-2018 saat: 17:29.

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Biraz ne demek gömülseydim keşke. , cemaşın acısını azda olsa geçirmiştir , sizin adınıza sevindim , birde mousolos dostum var hissede 85 , kr. larda fikrimi sormuştu iyi hisseyi seçmesini bilir , bende tabi size dediğimin aynısını demiştim i hatta bir cemaş vakası bile yaşanabilir yukarıya doğru diye yalnız bu temelsiz değil dikkat ... ytd
    1,28 kırması güzel oldu.
    Ancak cemasta %72 zararım var.
    Bütün kağıtlarım uçsa zor toparlarım

8.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    1,28 kırması güzel oldu.
    Ancak cemasta %72 zararım var.
    Bütün kağıtlarım uçsa zor toparlarım
    zarar çok büyük , %50 kayba % / 100 ,%90 kayba % 900 kazanç gerekiyor , onun için önce kaybetmemeyi hedeflemek lazım...inşallah sermayeden gitmemiştir ...

Sayfa 718/948 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •