Sayfa 718/1000 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. gazeteci deniz zeyrek bir ysk maddesinden bahsetti.
    1199 sayılı ysk kanununa göre geçersiz oyların tekrar sayılması söz konusu değil.

çünkü; geçersiz oylar sandık kurulu kararıdır. her partinin temsilcilerinin onayı ve ıslak imza ile kayıt altına alınmıştır.

buna rağmen istanbulda yapılan itiraz dikkate alınırsa fazlaca zorlama olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,313
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul’da sayımın durdurulması üzerine bu saatte açıklama yapmak istemiş
    Olay sadece zaman kazanmak,kolay değil koca İstanbul,Avrupada çoğu ülkelerden nüfusu ve piyasa ekonomisi onların çok üstünde,böyle dev bir bütçeyi çevirmek kolay değil,bu bütçenin içinde hükümet yetkilileri ne kadar yolsuzluk yaptığı bilinmiyor,tahminen 900 milyon tl çeşitli şekilde yardım yapılmış bazı vakıflara,onların içinde Bilal+kankası vakıflara,ensar vakfına,t3 vakıfına,çeşitli okullara,bunlara çok büyük bağış yapılan yerler...Bunların dışında en önemlisi ihaleler vs,bunların kayıtları mutlaka vardır,sanırım bu kayıtları imha etmek,yada karalamak çok uzun süreye tabii,işte endişeleri bu yüzden,çünkü böyle yenilgi beklemiyorlardı,esasında 2 seçim önce mesaj verilmişti,sanırım bunu tam algılayamadılar,benim anladığım sadece bu,öyleya neden bütün kurumları ele geçirdiler,en önemlisi Orduyu ve adalet sistemini !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,313
     Alıntı Originally Posted by kani Yazıyı Oku
    gazeteci deniz zeyrek bir ysk maddesinden bahsetti.
    1199 sayılı ysk kanununa göre geçersiz oyların tekrar sayılması söz konusu değil.

çünkü; geçersiz oylar sandık kurulu kararıdır. her partinin temsilcilerinin onayı ve ıslak imza ile kayıt altına alınmıştır.

buna rağmen istanbulda yapılan itiraz dikkate alınırsa fazlaca zorlama olur.
    Aynen,zamanında mühürsüz oy davası vardı,onu son anda devreye sokturdu hükümet YSK'ya,çoğuna muhalefet itiraz etti,zatın birisi atı alan Üsküdarı geçti diye dalgasını geçti,benim tahminim 44-56 idi her 2 seçimde,ortada dönen oylar 2 milyon cıvarıydı,demekki bu sefer tufaya gelmişler sayımda aklı başına gelmişlerki,2 defa sistemi durdurdular,İstanbulda oylar kafa,kafaya gelince iyice sapıttılar,98.8'de sistem durdu,tam 14 saat sürdü,saat 10'da mecbur YSK başkanı açıklama yaptı,İmamoğlunun önde olduğunu söyledi,anadolu ajansınada çamur atarak,ben bu kurumu ne tanırım nede ben bilgi veririm dedi,burası önemli ''kimden bilgi alıyor bilmiyorum,anadolu ajansı saat 14 cıvarı veri vermeye başladı,bu 14 saat içinde ne planlar yapıldı bilmiyoruz...işte zorlamalarını bundan ibaret olarak düşünüyorum,zatın birisi ise hala 15 büyük il diyor 16'cı yok ağzında yani İstanbul,bakalım bu işin ucundan ne çıkacak,bu arada ABD aramış ne oldu sonuçlar diye maşak geçmiş...şu anda panikleri üst düzeyde diyebilirim...onlarda bilemiyorlar ne yapacaklarını,kurumlar arası çatışmayada neden oldular...bizde merak edip sonucu bekliyoruz mecbur.

4. Feto ve abd 17/25 aralık gibi seçime hile karıştırıp seçim darbesi yapmıştır. Bir oy bile çalanın bu dünyada ve ahirette yüzü gülmesin.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Feto ve abd 17/25 aralık gibi seçime hile karıştırıp seçim darbesi yapmıştır. Bir oy bile çalanın bu dünyada ve ahirette yüzü gülmesin.
    Sen de nereden firladin yahu, cafeye hic yazmisligin varmi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sen de nereden firladin yahu, cafeye hic yazmisligin varmi?
    Gerçekleri bilmeniz sizin de hakkınız.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Gerçekleri bilmeniz sizin de hakkınız.
    Devletin hakimi savcisi polisi cezaevi yokmu, tıksınlar o zaman kodese!

Adil Oksuzun yegeni, A.K. partisinden belediye reyisi olmus ornegin!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

La uyuyordum salakça bir sey duydum bi anda zınk diye utandim baktim sizmacılık gitmiş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 718/1000 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •