Sayfa 718/1001 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    0,40 kuruşluk dolarda bir yukarı bar bekliyorum...
    Gördün dalga boyu içinde al satları , hazır itfaiyenin suyu az beklersin tabi

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bence sigorta şirketleri bu kurdan olumsuz etkilendiler..Çünkü arabaya kasko sigorta yaptın..gelir TL.. 2-3 bin aldın sene başı..paranın değeri kayboldu..araba kaza yaptı parçalar 3 e katlandı gider dolar..yılbaşından sonra yeni kasko sigorta fiyatları çok yükselir ve bunun ekmeğini de 1 yıl sonra yerler diye düşünüyorum..bu yıl çok parlak gelmez özellikle son çeyrek..hedge işleri yaptılarsa bilemem..
    anlatmaya çalıştığım belirli bir segmentte zarar edebilirler ama genel olarak riskler çoktan fiyatlara dahildir diye düşünüyorum. bu yıl olmasa bile önümüzdeki ilk çeyrekten itibaren güzel kar yazabilirler. dediğiniz gibi hedge olayı nasıl olmuş yakında göreceğiz.

sonuçta 2021 senesi pandemi, yangın, deprem, seller ile dolu dolu geçti.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu süreçte risk yönetimini en iyi yapan sektör sigorta sektörüdür diye düşünüyorum. sonuçta ülkedeki riskleri, müşterilerinin durumlarını en iyi onlar bilir.

ucuz, temettü veren sigorta şirketlerinden sepet yapmıştım.

henüz yükseliş o tarafa çok fazla yansımadı.

bilançolarını da çok yakında görürüz.
    Kur bu kadar artarken sigorta bilançoları iyi gelmez sn el turco. Tamam batık şirket değiller ancak örneğin bir ihracatçı firma bu sene %50-60 ciro büyümesi ve kar artışı yakalarken sigorta şirketlerinin prim artışları %20 li rakamlarda. Ayrıca taşıt sigortası ağırlıklı çalışan sigorta firmalarının işi hasar durumunda oldukça zor. Araç fiyatları, yedek parça fiyatları uçmuş durumda.
    Ben sigorta tarafının çok da parlak bilanço ve kar artışları getiremeyeceğini düşünüyorum.
    Ancak hayat ve emeklilik sigortası tarafında borsadaki ve kurdaki artıştan dolayı portföy yönetim gelirleri artmıştır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Havayı dağıtalım biraz RTE bu kadar TL olarak borsada ralli oldu , bunu bugune kadar zikretmedi neden
    2.sorum bazı badem spor tahtalarında yönetim kurullarında olanlar neden satış yapıyor ,
    3.sorum yabancı ve bir kısım bademcuk satarken bu malları kim nereye götürmek için alıyor

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Havayı dağıtalım biraz RTE bu kadar TL olarak borsada ralli oldu , bunu bugune kadar zikretmedi neden
    2.sorum bazı badem spor tahtalarında yönetim kurullarında olanlar neden satış yapıyor ,
    3.sorum yabancı ve bir kısım bademcuk satarken bu malları kim nereye götürmek için alıyor
    Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz sayın sindoma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

6. Sindoma
    2 maddeye ithafen..
    Perşembe günü MB sabit bırakabilir faizi diye olabilir..

1. madde..
    Sırası gelmemiştir..Mal dağıtımına tam geçtikleri esnada bahsedebilir..

3. Bilmiyorum..

7. Müdahele gelsin yaw kuruduk kaldık

8.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Müdahele gelsin yaw kuruduk kaldık
    Ya şorttasın ya da nakitte . Ben nakitteyim…ha çakacsklar diye girmedim nereyw geldi bırsa

Sayfa 718/1001 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •