Sayfa 718/718 İlkİlk ... 218618668708716717718
Arama sonucu : 5743 madde; 5,737 - 5,743 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    herşeyi boşverde nerede o eski amatör devacılar millete gaz vere vere elleri dolu kalan devacılar. birde bilmiş bilmiş konuşup ona buna hakaret küfür ederlerdi, etken maddeydi, ihracat filan diye diye solup gittiler. eskiden bir eğlencimiz vardı o da kalmdı burada.
    onları ham yaptık hocam. "çok önemli bilgilerini" alıp o güzel atlara binip gittiler
    10. köyden yazıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    onları ham yaptık hocam. "çok önemli bilgilerini" alıp o güzel atlara binip gittiler
    Daha karanlıkta kalacaktık yahu neredesiniz. Hicbisi bilmeden yok olup kayboldular. Tahmin ettikleri hiçbir şey gerçekleşmedi. Bu kadar bilgisiz mi olunur birde 1-2 kişi değillerdi 10-15 kişi vardı rahat , olumsuz yazana yuklenirdi kayıp elemanlar. Biri etken madde etken madde diye sayiklardi , bir diğeri ihracat, biri zam biri argeyiz uçuyoruz filan derdi vah ki ne vahh.

Aylık stokastik güzel macd kötü alda değil, haftalık güzel . Borç ve satışlar olumluya dönerse ve bir spek gelirse 2030 mutlu olurum.

3.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Daha karanlıkta kalacaktık yahu neredesiniz. Hicbisi bilmeden yok olup kayboldular. Tahmin ettikleri hiçbir şey gerçekleşmedi. Bu kadar bilgisiz mi olunur birde 1-2 kişi değillerdi 10-15 kişi vardı rahat , olumsuz yazana yuklenirdi kayıp elemanlar. Biri etken madde etken madde diye sayiklardi , bir diğeri ihracat, biri zam biri argeyiz uçuyoruz filan derdi vah ki ne vahh.

Aylık stokastik güzel macd kötü alda değil, haftalık güzel . Borç ve satışlar olumluya dönerse ve bir spek gelirse 2030 mutlu olurum.
    Tek bildiğim, bildikleri şeylerin 5 kuruş etmediği 😉. Zaman bunu kanıtladı. Israrla da üzerinde duruyor

4.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    en tatlı para enayi parasıdır. dalgalansında durulsun. grid botlar keseyi doldursun. hocasından üstadından tüyo alan enayilerin parası azar azar transfer olsun. ohhhhhhh yarasın, şifaaa olsun

birileri kaymağını yer. birileri yanık yanık ağlar. yarasınnnnnnnnnn.

ver ordan 1 2 ruhsat haberi

Yağıyor mübarek yağıyorrrrrrrrrr. Seni o kötücül hayal dünyanda ürettiğin uyduruk fantazilerinle başbaşa bırakayım yanık.

seni yanık seni, herşeyi bıraktın. benim muhasebeciliğimi yapmayı bırakamadın
    Hisseden çıktınız mı

5.  Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    Hisseden çıktınız mı
    buna verebileceğim cevap, ne maksatla sorduğunuza göre değişir. Tabii ki öncesinde neden böyle bir merak içinde olduğunuzu da açıklamanız ve benim buna kanaat getirip, makul bulmam gerekiyor.
    10. köyden yazıyorum.

6. Yıllarca çok bilmişler büyük beklenti oluşturan destanlar yazardı. Ama en az giden hisselerden. Yurdum borsasında ‘etken maddeler’ ‘ lisanslar’ ‘bilançolar’ falan pek işlemez. Toplanan hisse gidiyor toplanmayan sürünüyor.. bir çok şirkette yönetenler herseye hisse pozisyonlarına göre şirketin finans durumuna karına zararına ayar veriyor.

Ne kötü bilançolu hisseler nerelere uçtu, ne iyi bilançolu hisseler yıllardır hantal hareketlerle sendeleyip durduğunu herkes gözlemlemiştir. Birikeri hisseyi toplayıp lokomotif olup hisseyi yukarı taşımadıkça hisselerde hareketler çok sınırlı hareket oluyor maalesef.

7.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yıllarca çok bilmişler büyük beklenti oluşturan destanlar yazardı. Ama en az giden hisselerden. Yurdum borsasında ‘etken maddeler’ ‘ lisanslar’ ‘bilançolar’ falan pek işlemez. Toplanan hisse gidiyor toplanmayan sürünüyor.. bir çok şirkette yönetenler herseye hisse pozisyonlarına göre şirketin finans durumuna karına zararına ayar veriyor.

Ne kötü bilançolu hisseler nerelere uçtu, ne iyi bilançolu hisseler yıllardır hantal hareketlerle sendeleyip durduğunu herkes gözlemlemiştir. Birikeri hisseyi toplayıp lokomotif olup hisseyi yukarı taşımadıkça hisselerde hareketler çok sınırlı hareket oluyor maalesef.
    Tebrikler sonunda gerçeği gördünüz,

Sayfa 718/718 İlkİlk ... 218618668708716717718

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •