Sayfa 718/898 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İltidarın çanak yalayıcılarından olmuştu bi ara sonra işten atılınca muhalif kanada geçti. Sın zamanlatda düzgün habercilik yapmaya başlamıştı. Ömrü uetmedi. Tutuklarlarsa belki adam olur
    İnce ince giydiriyordu Habertürk de. Patronun izin verdiği miktarda. Daha fazla dayanamadı muhalif olmak için ayrıldı diye düşünüyorum ben.

2. Fatih Altayli icerde simdi sirada N_ _ S_ N M_N_ _ var

Eski Tavşanlı cezaevinde bile böyle kesici dikenli tel yoktu, hakikaten çağ atladık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Uluslararası İmam Hatip Lisesi diye bir sey cikmis

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Fatih Altayli icerde simdi sirada N_ _ S_ N M_N_ _ var
    G. Amed abi, yazdığın harflere göre Naim SüleyMaNoğlu sırada.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,750
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Nort...man_B-2_Spirit

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Soğuk savaştan bıkan ABD,elinde üretilmiş depodaki malzemeleri imha yerine sıcak savaşları tekrar hortlatarak dünyayı tekrardan kan gölüne çevirmek için bu silahları kullanmak için uğraş içinde olacağı kesin gibi,başlangıç noktası israil,neden hiç sebep yokken zıçtığımın bir lokma olan israil irana neden saldırsın,şu an israile dünya insanı lanet okuyor,sevmediğimiz iran bile vururken sivil hedeflere yönelmiyor,sadece vurduğu yerden çevresi biraz etkileniyor,köpek israil ise önüne çıkan her tür canlıyı vuruyor başta insan olmak üzeri,eskiden hitlere gaddar derdik,alın size gaddar bir ülke arkasında gizlenen ABD,Hitler bir cani olsa bile söylediği söz önemli,bu dünya beni ileride haklı olduğumu anlayacak...

“Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ey Allah (cc) kulu! Gel bak benim arkamda Yahudi var buraya gizlendi gel onu cezalandır diyecek. Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek; çünkü o Yahudi ağacıdır.
    (Kitab-ul Fiten Hds 2239)

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Soğuk savaştan bıkan ABD,elinde üretilmiş depodaki malzemeleri imha yerine sıcak savaşları tekrar hortlatarak dünyayı tekrardan kan gölüne çevirmek için bu silahları kullanmak için uğraş içinde olacağı kesin gibi,başlangıç noktası israil,neden hiç sebep yokken zıçtığımın bir lokma olan israil irana neden saldırsın,şu an israile dünya insanı lanet okuyor,sevmediğimiz iran bile vururken sivil hedeflere yönelmiyor,sadece vurduğu yerden çevresi biraz etkileniyor,köpek israil ise önüne çıkan her tür canlıyı vuruyor başta insan olmak üzeri,eskiden hitlere gaddar derdik,alın size gaddar bir ülke arkasında gizlenen ABD,Hitler bir cani olsa bile söylediği söz önemli,bu dünya beni ileride haklı olduğumu anlayacak...

“Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ey Allah (cc) kulu! Gel bak benim arkamda Yahudi var buraya gizlendi gel onu cezalandır diyecek. Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek; çünkü o Yahudi ağacıdır.
    (Kitab-ul Fiten Hds 2239)
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post7049497

https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post7049495

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,750
    2. dünya savaşında kaç kişi öldü?
    II. Dünya Savaşı , tarihin en ölümcül askeri çatışmasıydı . Çatışmada tahmini toplam 70-85 milyon ölüm meydana geldi ve bu sayı 1940'ta tahmini 2,3 milyarlık küresel nüfusun yaklaşık %3'ünü oluşturuyordu.

Savaş demek insanlık katliamı demek,çevresel felaket demek,din savaşlarıda buna dahil.

Sayfa 718/898 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •