Sayfa 718/919 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

Ben bedelliye katildim .. Zaten bedelliye katilmişsin burdan almissin ky icin pek bi farki yok. 29 ndaki takaslarda cemas r de ilk 2 alıci info ve alnus. Cemas ta ilk üç satici icinde info ve alnus vardi ... Bu günkü durumu merak ettim..

2.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Ben bedelliye katildim .. Zaten bedelliye katilmişsin burdan almissin ky icin pek bi farki yok. 29 ndaki takaslarda cemas r de ilk 2 alıci info ve alnus. Cemas ta ilk üç satici icinde info ve alnus vardi ... Bu günkü durumu merak ettim..
    anladim. evet öyle bir çapraz alim satim mevcut...hem tahtalari baskiliyor hemde satanin R sini E sini aliyorlar gibi...hem baski hem alim olurmu derseniz zaten işler böyle dönüyor tahtayi yukari surerken alimdan cok merdivenleri satimla doldurup ky. ustune basa basa zirvelere cikiyorlar cogunlukla...R ler gecendede soyledigim gibi ky.icin pahali patron icin ucuz...kaat ustunde 1 R alan yada 1 R si olan ky. 1tl kasaya para yatirirken 1 R alan patron kasaya yatirdigi 1 tl yi sonucta kendi pasa keyfine gore harcayacak...yani örnegin bu gun ki 19 krs luk R ky. icin 1.19 maliyetli olurken, patron icin sadece 19krş maliyetli olacak...

sonuc olarak sabirli olmakta fayda var tahtada bariz baski var belli ki bu baskidan çıkar kolluyor...elinde nur topu gibi milyonlarca lot olacak...bu adamlar %50 kar icin tahta tutmaz...zaten tahtayi costurmadan yeni ky. cekemez...Gösteriş için bu bedelliden yeter miktarda R yi toplamasi lazim...bir de 11e kadar satilmayan ky. R leri icin bankada para olmaz ve ortada kalan R cok olursa bir de onun icin pazar acabilir kisa sureli ama ben bu senaryoyu ön görmüyorum...bakalim takibe devam...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Insallah dostum ne diyelim beklemekten başka caremiz yok.Land rower parca üretim işi alacakmiş öyle bi söylenti var. Yalan doğru bilemem..İçerdeki durum ne keske bi tanidik olsada birazda ordan bilgi alabilsek.Şirket dışardan cok atil vaziyette gözüküyo ama yumurtanin icinden ne cikar bilinmez.

4.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Insallah dostum ne diyelim beklemekten başka caremiz yok.Land rower parca üretim işi alacakmiş öyle bi söylenti var. Yalan doğru bilemem..İçerdeki durum ne keske bi tanidik olsada birazda ordan bilgi alabilsek.Şirket dışardan cok atil vaziyette gözüküyo ama yumurtanin icinden ne cikar bilinmez.
    ustad bu tür paravan sirketlerin urunu sattigi vesairesine cok kafa yormaya gerek yok sonuc olarak bilancoda kar ı da zarar ı da ellerine kalemi alip kendileri yaziyor bir nevi...burda muhim olan baski kalkinca hissenin hangi hayal ürünü ya da köpürtme haberlerle nerelere kadar pazarlanacagi...hayal dunyasi genis insanlar vesselam...ben rıza yı pek bilmem lakin benzeri galip in aldıgı nefesi bilirim galipcim hayal satar korku alır...hayali de korkuyuda kendi üretir...rıza da az çok benzeri dir tahminim...son 1 yıldır korku salıp ky. yi baskılamış, 2018 bilanco zarar ve öz sermaye erimesi ve borçlar vesaire ile temel analiz verileriyle ürkütmüş ky. yi; diger yandan borsanın yükseldigi eylülden bu yana bedelli haberi ile ky. ürkütmüş ve yaz sürecinde dipte surunuken alan bir miktar ky.nin malini bu korku ile 1.6a kadar toplamış...sonuc olarak şuan 1yıl oncesinde 2lerden alan ky. ve bir miktar son yukseliste 1.2 uzeri alan ky. vardir...yeni ürettigi lotlari toparlanmis bilanco verileri ve hayali projelerle 3/5 aylik bir operasyonda satar gecer...ky.nin cogu o gunlerde şuan susan sosyal medya ustadlarinin pazarlamasiyla projektor tutulmus tavsan misali hayali projeleri ve afaki fiyat hedeflerini beklerken işini görüp tabanlar serisi ile operasyonu sonlandirir...bu döngü bir cok spekulatif tahtada aynidir...ayrintilar genel tabloyu degistirmez...bazen sadece zaman alır...ben panik ve korku seviyorum, cosku olan herkesin önerdigi hayaller kurdugu tahtadan hayir gelmez, panik baski korku varsa forumlarinda ağlama sövme nöbetleri geciriliyorsa spegin önündeki tablo tamamlaninca mevsim degisir ;)
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    R ile E birbirine paralel hareket ediyor,R alıp bedelliye katılsan,katılım payı 1.19-20,E'de o fiatta zaten,ufaktan alıp attık bir kenara...Bedelli son tarihine daha var,ama R tahtası kapanmasına az bir zaman var,genellikle E giderse R'dede hareket başlar,neyse bekleyip görelim bakalım,önceki bedellilerde yaklaşık %20 götürmüşlerdi,zatende o bana yeterli,borsada her bedelliden yılda %20 kaldırırsak toplamda%100 üstü yapar,buda bana yeterli,öyle uçacak,kaçacaklan işim olmaz...Ahmet Mergen ne der devamlı,aldığın,sattığın yeri çok iyi bileceksin der,bende dipten alan devamlı kazanır derim,0.50-0.70 yüklenmelerde iyi kaldırmıştık,şu anda 1.20 seviyeleride bana cazip geliyor,1 altına basacaklarını sanmıyorum daha,zaten SPK atmaca gibi gözlüyor,Rıza ikiliside bunu bildiğinden mecbur yukarıya taşıyacaklar,zaten bana 1.50 yeterli,şu an ODAS ve bu takibimde bedelli olarak,ODAS hareketli ve beklentisi devam ediyor,bedelliden katlamalı karı kaçırdığım MİLPA olmuştur,devamı PRKAB,Milpa 1.30 ortalama ile 3'e yaklaşmış olup,PRKAB ise 2.30 tl ile 4.50 tl olmuştur,1 yıl içinde bedelliye giden şirket hisseleri hep kazandırmıştır,bakalım bu ikisi ne yapacaktır...ytd.

7. Bu gün itibari ile 3 aylık fark...

8. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 718/919 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •