Sayfa 719/964 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. cinali bey
    Verdiğiniz emek ve bilgiler için teşekkürler.
    Sanirim davalar ile ilgili Seçim öncesi bir şey olacağı yoktur.
    Keza halı hazırda tek yumruk olduğumuz ifa davasını geri çektirdiler. Bundan sonra tekrar birlik olması bir hayli emek ve zaman ister.
    Mevcut şartlarda şirketin işine geliyor.
    Hayırlısı artık. Hukuk , SPK hepsi kendi derdine düşmüş...
    Kervn da ben ev hanımı ayaklarına devam ederek bizim eski ifa grubunu ayakta uyutmaya devam...
    Beklemeye devam...
    Hepimiz hakkında en hayırlısı olması dileklerimle...

2. Sayin cinali emeginiz icin cok tesekkurler...

Sirket konusunda eskiyi hatirlatan olaylar tekrar basladi gibi...

En basiti bugun guven varlik olayi...

Bilancoya bakiyorsun yapilandirilmis gozukuyor bugunku habere bakiyorsun itiraza itiraz deniyor...

Yani yapilandirildiysa niye dava devam eder yok yapilandirilmadiysa niye bilancoda yapilandirilmis gozukur...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Yani son zamanlarda hem bilanco hem sirket sayfasindan (bodrum oteli rezarvasyon almamasi gibi) olaylarin yasanmasina ragmen sirket eski aliskanligi olan gelisme yok diye kap haberlerine devam etmektedir...

Danistaydaki dava ile ilgili grupca (mudahil olmamamiza ve hukuken hak talep edemeyecegimize ragmen) farkindalik amacli yuzlerce dilekce gonderdik... 5-6 yildir suren dava biz yatirimcilari belirsizlige iterek magdur etmistir.

Ancak SPK hakim ortagin hisselerindeki blokeyi kaldirmayarak (oy hakki ve borsa disinda satim haric) hala baski kurmaya devam etmektedir. Yani spk bir sekilde hakim ortagin ve borsa disinda sattigi lotlarin borsada satimini engelleyerek hakim ortaga baskiya devam etmektedir...

Isin ilginc yani ise sayin cinalinin dedigi gibi buna ne hakim ortagin nede dava ile ilgili surecte spk nin itirazi yok gibi gorunuyor.

Iyuk28 e gore isimize gelmese bile bu lotlarin blokesinin kalkmasi gerekirken ne spk bunu kaldiriyor ne de hakim ortak bu konuda dava yolunu seciyor. Bu da dusundurucu tabi...

4. Yani taraflarin her ikisinden de bir atraksiyon goremiyoruz... Sirket hala eski aliskanligi olan bazi iyi haberleri kap'ta bildirmiyor gibi... Spk ise gerekli islemler icin (olumlu-olumsuz) mahkeme kararini bekliyor gibi gorunuyor...

Son zamanlarda burada yazilan 30 milyon lotun satimi borsa disinda yapilmis(sozde) fakat bu hisseler su an itibari ile blokelerin devam etmesi neticesinde borsada satilamamaktadir.

Ve maalesef Spk bultenle oy hakkini ve hisse satimini bultende aciklayarak yasakladigi hakim ortagin paylari ile ilgili

Bultende su cezasini kaldirdim su cezasini kaldirmadim seklinde bir aciklamayi maalesef bultende yapmamis sirketin sadece kap aciklamasi vardir...

Yani neyi, kimi elestirecegiz artik sasirdik...

5. Mesela yine bodrum otel hala sirkette ise ki bilancoda oyle yaziyor sirket neden rezarvasyon almaz...

Degil ise yapilan protokol kapsaminda mega varlik, sbk ve iliskili sirketlere ait borclar hala neden bilancoda gozukur yani buna benzer onlarca olay...

Evet kervan yatirimcisi farkli yatirimcidir. Yatirim yaptigi sirketi takipte eder. Eskiden oldugu gibi zamani geldiginde hukuki olarak hakkini da aramasini bilir.

6. Zamanı geldiğinde diyorsunuz....
    Eskiden olduğu gibi diyorsunuz...

Eskiden toplanıldi da ne oldu?
    Zamanı geldiğinde hakkını arama konusunda ise sizce zamanı geldi de geçmedimi?

Topu cevirip...Şimdi bana sen niye yapmıyor Sun deme ... Yapabilsem yapardım... Ve yapacağımdan dönmezdim...

arkadaşlar
    bodrum oteli ile ilgili spk.ca açılan istanbul 7.sulh hukuk mahkemesinde açılan bir dava vardı onun duruşması bugun 10.15 de yapıldı
    yarın bu duruşmadan bilgi alırsam burada paylaşacağım.
    sizlere soruyorum hiç bu dava ile ilgili şirketten bir açıklama duydunuzmu ben duymadım.
    davalarla ilgili gelişmeler şeklinde gelen kap haberlerindede yok.
    yorumu sizlere bırakıyorum.
    burda bazı doğruları paylaşıyorum hisse ile ilgili yorum yapmıyorum
    yt.tv.dğ.

8.  Alıntı Originally Posted by mavituz Yazıyı Oku
    Zamanı geldiğinde diyorsunuz....
    Eskiden olduğu gibi diyorsunuz...

Eskiden toplanıldi da ne oldu?
    Zamanı geldiğinde hakkını arama konusunda ise sizce zamanı geldi de geçmedimi?

Topu cevirip...Şimdi bana sen niye yapmıyor Sun deme ... Yapabilsem yapardım... Ve yapacağımdan dönmezdim...
    Hocam yazilarimdan da anlasilacagi uzere hala mucadelemize devam ediyoruz...

Sizde takdir edersiniz ki burasi Turkiye ve sartlar olusmadan adim atarsaniz yolda kalirsiniz...

Emin olun herseyi takip ediyoruz..zamaninda da hukuki haklarimizi kullaniyoruz.

Bunu yaparkende kendimizin zarar gormemesi icin ince eleyip sık dokuyoruz

Sayfa 719/964 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •