Sayfa 719/948 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Biraz ne demek gömülseydim keşke. , cemaşın acısını azda olsa geçirmiştir , sizin adınıza sevindim , birde mousolos dostum var hissede 85 , kr. larda fikrimi sormuştu iyi hisseyi seçmesini bilir , bende tabi size dediğimin aynısını demiştim. ytd
    Allah razi olsun kardeşim. Bunu 3. Çeyrek keşfetmiştim. Cok uzun zamandır ciddi bir sessizlik içindeydi. Ben aldıktan sonra da düştü. 4. Çeyrek de iyi gelince zamanının daraldığını hissettim. Allahtan iyi kâğıtta sabretmeyi becerebiliyorum.
    Mndrs halen bence uygun fiyatta. Bu seviyeden girmek de cesaret isi tabi. Boyle hızlı iniş çıkışları olan kağıtlar vahşi at gibidir. Üzerinde tutunmak sanat işi. Maliyetim kısmen uygun olduğundan en azından 1. Çeyreğe kadar tutmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim.
    Tüm dostlara bol kazançlar.
    Not: Benzer atakları Blcyt için de bekliyorum. Bakalım hesaplarım ve hislerim beni ne kadar doğrulayacak?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Allah razi olsun kardeşim. Bunu 3. Çeyrek keşfetmiştim. Cok uzun zamandır ciddi bir sessizlik içindeydi. Ben aldıktan sonra da düştü. 4. Çeyrek de iyi gelince zamanının daraldığını hissettim. Allahtan iyi kâğıtta sabretmeyi becerebiliyorum.
    Mndrs halen bence uygun fiyatta. Bu seviyeden girmek de cesaret isi tabi. Boyle hızlı iniş çıkışları olan kağıtlar vahşi at gibidir. Üzerinde tutunmak sanat işi. Maliyetim kısmen uygun olduğundan en azından 1. Çeyreğe kadar tutmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim.
    Tüm dostlara bol kazançlar.
    Not: Benzer atakları Blcyt için de bekliyorum. Bakalım hesaplarım ve hislerim beni ne kadar doğrulayacak?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hayrını görün dostum , afiyetle yiyin, blcyt yakın takibimde nasip olurmu bilemiyorum .. ytd

3. Bizim spek uyuyor , parite uygulamamız tersine çalışıyor....

4. Sıkıntı teb'in satışlarında aldığını kusuyor 2.25 'lerden onun alımları çıkartmıştı , delta yada yatırım fonları ağırlıklarını koyarlarsa olur , koymazlarsa sürünmeye devam... YTD

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    zarar çok büyük , %50 kayba % / 100 ,%90 kayba % 900 kazanç gerekiyor , onun için önce kaybetmemeyi hedeflemek lazım...inşallah sermayeden gitmemiştir ...
    Yok sermayeden değil henüz.Yinede Allah razı olsun,sağolun.
    Bir kaç ana kağıt var çok kazandığım.Kront ve tabiki çok kısa bir sürede %100 ün üzerinde kazadıran Gerel.
    Bu ikisi ve birde geçen sene Erbos olmasaydı heralde bu kadar rahat olmazdım.

6. ********in önde gidenisin spek bozuntusu, endeks çakıldığı gün bile burada durmamıştın....

7. Anlaşılan değerli spek psikolojik harp yapıyor üstad.

Sayfa 719/948 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •