Sayfa 719/1001 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Webster a anlatir gibi anlatirsa daha net anlasilir
    Cok cabaladi sagolsun
    Şimdi ilgili dosyayı açtık. Yukarda alt alta 4 noktanın olduğu yere tıklayın Paylaş ve dışa aktara tıkladıktan sonra aşağıdaki resimdeki kopyasını oluştur seçeneğini tıklayın artık sizinde bir kopyanız olacak

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şimdi ilgili dosyayı açtık. Yukarda alt alta 4 noktanın olduğu yere tıklayın Paylaş ve dışa aktara tıkladıktan sonra aşağıdaki resimdeki kopyasını oluştur seçeneğini tıklayın artık sizinde bir kopyanız olacak
    Bu kadar kolaydi ben neden yapamadim anlamadim
    Hala yapamiyorum😀😀😀

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bugüne fragman diyebilir miyiz çok çekişmeli oldu alanlar satanlar....yarın için beklentileriniz ne yönde PPK toplantısı falan var ne düşünüyorsunuz, satış baskısı falan olur mu ya da kar realizasyonu için bahane?
    Anlaşma imzalandı. Amerika şu an artıda. Düzeltme için haber gerekli diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bende son anda alımı iptal ettim tüm fonlara HPD-HSA-TCD-TPF fonlarına satış verdim.

elimde EIB-EIC-ZPC ve TPF ile devam ediyorum

Endeks daha aşağıya gelirse bende geri gelirim bu fonlarla
    Panikleyen ky
    Obur gun daha yuksek fiyattan geri donecek 😀

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bugüne fragman diyebilir miyiz çok çekişmeli oldu alanlar satanlar....yarın için beklentileriniz ne yönde PPK toplantısı falan var ne düşünüyorsunuz, satış baskısı falan olur mu ya da kar realizasyonu için bahane?
    Şöyle cevap vereyim.Düzeltme başladı, ancak o kadar istekli ky var ki, buralarda tutarak mal dağıtımı yapıyorlar. Ky etkisi olmasa bugün daha aşağıda kapatırdı..
    Ben 117 leri bekliyorum kısaca..Dün yazdığımdan bu yana endeks üstüne bişey koyamadı..Bu bir süreç, işine geldiği gibi durumdan vazife çıkaranlara bakma.Düzeltme sürecinde 117 bin beklentim hala geçerli..Syg.

117 gelmez demiyoruz mutlaka gelecek
    Ama bistten sifir atinca gelecek
    😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Bütün düzeltmelerimiz böyle olur inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Panikleyen ky
    Obur gun daha yuksek fiyattan geri donecek ��
    üstad aynen ya biz küçücük yatırımcıyız öğrenmeye çalışıyoruz her tv açtığım ha bugün ha yarın kar satışı vs diyorlar bende riskli gördüğüm fonlardan çıkmış bulundum

Sayfa 719/1001 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •