Sayfa 719/812 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,745 - 5,752 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Emek ve zaman harcayip arastirmissiniz paylasiminiz icin tesekkurler.Kapasite arttirimi konusuna gelince fabrika mudurunun beyani var sizde yorumlayin derim.Eski uretim bandinin bir kismini sokecegiz diger kismini ihtiyac halinde kullanmak uzere muhafaza edecegiz seklindeki sozlerinden sizin cikariminiz nasil olacak merak ettim.Ben sahsen talebin karsilanamadigi durumlarda devreye alinarak kullanilacagini anliyorum.
    yerel gazete haberinden anladigim kadari ile kapasite arttirmasi yasak..

ayrica paylastigim youtube videosunda kesinlikle bir kapasite arttirimi olmadigini tekrar tekrar vurgulamis.

ihtiyac halinde devreye aliriz demiyor .. ilgili saniyeleri tekrar paylasiyorum

https://youtu.be/fcrcboFQEeE?t=241

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    yerel gazete haberinden anladigim kadari ile kapasite arttirmasi yasak..

ayrica paylastigim youtube videosunda kesinlikle bir kapasite arttirimi olmadigini tekrar tekrar vurgulamis.

ihtiyac halinde devreye aliriz demiyor .. ilgili saniyeleri tekrar paylasiyorum

https://youtu.be/fcrcboFQEeE?t=241
    Yatırımın tamamlanmasının ardından mevcut üretim hatlarının bir kısmının tamamen söküleceğini dile getiren Nemli, kalan kısmın ise yedek olarak korunacağını kaydetti.

Bursa cimentonun web sitesinden alintiladim.Resmi olarak kapasite artisi yok o konuda haklisiniz fakat ihtiyac durumunda bir sekilde yaratilir burasi Turkiye Ben o sekilde yorumluyorum.

3. Kapasite arttırımı yok, izahnamedede okumadım. Yatırımın amacı üretimde yüksek maliyete sebep olan eskimiş fabrikanın devreden çıkarılıp, yüksek teknolojiye sahip, düşük maliyet içeren, çevreci, sürdürülebilir üretim yapan tümüyle donanımlı bir fabrika.
    Kapasite arttırımına nazaran diğer alanlarda çok büyük avantaj sağlayacak bir yatırım olarak görüyorum.

4. Artık enerji buyuk bır gider kalemi. Bundan sonra kendi enerji sını ureten fırmalar cok daha avantajlı konumda olacaktır. Bucım de kendi enerjisini ureten bır sistem kurmus tur umarım.

5. Bucim Piyasa değeri 228 milyon dolar
    Cemtas 158 milyon dolar..

Cemtas in %57 si Bursa çimento nun artı Roda limanı ..

6. Artı BSOKE cimentonun %8 kısmı bucım in. Bsoke ayrıca BATI CIMENTOYA ortak. Batı cımento buyuk bır fırma. Bunyesınde hidroelektrik santralleri bile var. Dolaylı yoldan bucım onlara da ortak

7.  Alıntı Originally Posted by eyupsabri77 Yazıyı Oku
    Artı BSOKE cimentonun %8 kısmı bucım in. Bsoke ayrıca BATI CIMENTOYA ortak. Batı cımento buyuk bır fırma. Bunyesınde hidroelektrik santralleri bile var. Dolaylı yoldan bucım onlara da ortak
    Bunu bilmiyordum gerçekten , bunlara rağmen i.t in durumu ortada , nitelikli sahtekear desek kızar !!! Nitelikli değil profesyonel olmuş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,414
    İ.t bsokeden ayrılalı çok oldu

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 719/812 İlkİlk ... 219619669709717718719720721729769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri