720.000 tavandan bekleyen güzel haber.
720.000 tavandan bekleyen güzel haber.
3,5 lardan 0.23 lere düşerken koku almayan burnun koku almak için biraz geç kalmış bence...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin gibilerin dediklerini önemsediğim için bu hale düştüm. 6 yıl evvel ilk iflastan çıkış haberi gelince çift hanelerden satma planları yapanları gördü bu forum. benim lafım gaza gelip 3-5 kuruş biriktirdiği parasını, çoluk çocuğunun rızkını çakallara teslim etmemeleri için küçük yatirimcıya. yazdıklarımla alakalı birşey söylüyorsan söyle, yazdiğın her kelimenin vebali var unutma, yarın divan kurulunca getirirler önüne. büyükler tepişiyor biz seyrediyoruz. mahsum özel in de cankurtaran ailesinin de 7 sülalelerine yetecek kadar serveti vardır zaten. tekrar ediyorum borsada para kazanmak bu kadar kolay değil. yeniler alırken 2 kere düşünsün...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
850 bin var seans sonu 1 milyon olur.. Bugün ki işleme göre 2 tavan daha çeker sanırım [emoji1] [emoji1] [emoji1]
yatırım tavsiyesi değildir
Transtürk
1. Gün - 0,18
15. Gün - 1,80
Esems te beklenilen birleşme vb var ise ve M.Ö. ile bir fiyatta anlaşılmışsa, oradan M.Ö. devre dışı bırakılacaksa... 1,5-2 lira gibi anlaşılan fiyata kadar tavan tavan gidip, oradan milyonlarca lot devralınıp, bombalar patlatılıp, toplanan mallar çok üst fiyatlara sürülebilir.
İlk başlarda ben de M.Ö ile anlaşılıp onun devre dışı bırakılması konusuna temkinli bakıyordum. Ama fizana gidiş hareketi devam ettikçe, bakalım göreceğiz.
Ben zaten nolursa olsın kaç yıl önce lotuna 4 lira verdiğim hisseleri 1 liraya vermem. Ama ne olacağını izleyip göreceğiz bakalım.
Ytd.
Ayni fikirdeyim ama bu hareket kottan cikartilmadan once servis hareketiyse vay halimize.eskiler icin pek bisey fark etmez.zaten psikolojiyi bozduk.bu paradan vazgectik ve oylece devam ettik hayata.bundan sonra kkottan cikmis ya da 1 liraya gelmis cokta fark etmez ama yeni girecekler dikkat etsin satacak adam bulamazlar bir bakmissin pufff para yok
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanda bekleyen o kadar alış emri beni umutlandırıyor.
desenat beyin dediği gibi 2 gün daha tavan yapma durumu varken satasım gelmiyor. ytd.
Yer İmleri