Sayfa 72/312 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 569 - 576 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Yarın normale dönüyor dikkat tavanda açıldı bu operasyon göstergesi kaybetmenizi istemem asla sadece dikkatli olun

2.  Alıntı Originally Posted by Katlakatla Yazıyı Oku
    Yarın operasyonu yapacakları kesin 3 5 adet devre kesici sonra brüt takas dikkatli olun arkadaşlar tezgaha gelmeyin sakın... yarin artı ile başlayıp dip yapacaklar. yarın buradayım görüşürüz... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama tezgah kurulmuş belli

Tezgahımızı bozuyorsun....!!!!..

Çok ayıp ediyorsun....yakışıyomu bu sana...ayıp...ayıp...

Kaçtan satsınlar onuda söyle bari...

Hemen bekliyoz bak hadi....

3. Oyak alımları 20 bine dayandı

yatırım tavsiyesi değildir

4. Oyak yüklü aldı sabah belki aşağı yapar ama hızlı yukarı yapar

5. Tüm gerçek yatırımcı paydaşlara hayırlı bol kazançlar dilerim. Riskinizi kendiniz yönetin ben dahil başkasının ne dediği değil kendi cebinize göre karar verin.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    Oyak yüklü aldı sabah belki aşağı yapar ama hızlı yukarı yapar

Teşk.ya Oyak ya da başka biri iş gedik ve şeker i çok kötü öpmüş.maliuetlere baksanıza 55 i vurmuş?

7.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Tezgahımızı bozuyorsun....!!!!..

Çok ayıp ediyorsun....yakışıyomu bu sana...ayıp...ayıp...

Kaçtan satsınlar onuda söyle bari...

Hemen bekliyoz bak hadi....
    Sen dalgani geç bakalım yarın yazicam kağıt -10 gördüğünde bakalım o zaman ne diyeceksin merak ediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Katlakatla Yazıyı Oku
    Yarın operasyonu yapacakları kesin 3 5 adet devre kesici sonra brüt takas dikkatli olun arkadaşlar tezgaha gelmeyin sakın... yarin artı ile başlayıp dip yapacaklar. yarın buradayım görüşürüz... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama tezgah kurulmuş belli

A benim güzel kardeşim....hisse daha dün 18 tl idi...bu gün 50 tl...

Sen hala operasyon...devre kesici...bürüt takas...bu dediklerin hepsi 15 gündür peyderpey yaşanıyor...

Nerde ne içtin...burada ayılmaya çalışıyon...kafa olmuş bi dünya..

Hissenin sahibini bilmezsin...ne yaptığını ne biçtiğini bilmezsin....bilanço kar bilmezsin...yıl grafiğini bilmezsin..kim alır satar ...

toplar onu hiç bilmezsin....kaç senedir dolar bazlı toplama maliyet bilmezsin...

Nerde dolaşıyordun ...düştün bu çukura ...ayıldınmı bari...

Bizde biliyoruz hisse düşecek...çıkacak...sende buradaki insanlara verecek ne bilgi var ne akıl...

Yorma ne kendini ne bizi...

Bir şey iddia ediyorsan veri koy buraya..bilgi koy okuyalım...bilelim düşünelim...

Sayfa 72/312 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •