Sayfa 72/505 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 569 - 576 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    valla teb den ışık ökkeş bu hisseyi çok önerdi. Dürüst adamdır. çok güvendiğim için ben hisse senedi ne dahil oldum.
    arkadaşlar ışık beyin adını klavyenin azizliği dolayısıyla yanlış yazmışım.başta ışık ökte beyefendi olmak üzere forumda yazan arkadaşların affına sığınıyorum.saygı ve sevgilerimle.....
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Aynen.Nihayet sorgulamaya başladın hocam.
    Dostum ben bu hisseye ilk geldiğim vakitte bile bu hissede temkinli olunması gerektiğini söylemiştim. ..Galip ile aynı evde hatta aynı yatakta yattığımızı söylemiştim. .

Hisse güzeldir. .bilançosu güzeldir. .yanlız işin içinde bir miktar galip de var..Hisse tutulacaktır aşık olmadan tutulmalidir..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Dostum ben bu hisseye ilk geldiğim vakitte bile bu hissede temkinli olunması gerektiğini söylemiştim. ..Galip ile aynı evde hatta aynı yatakta yattığımızı söylemiştim. .

Hisse güzeldir. .bilançosu güzeldir. .yanlız işin içinde bir miktar galip de var..Hisse tutulacaktır aşık olmadan tutulmalidir..
    Hocam metro yatırım arzı yaptı bitirdi.galibin daha ne işi olabilir ha hisse alır satar onu her hissede herkes yapar.

4. Ortaklarimizdan Verusa girişim sirketidir..işi icabı kelepir şirketleri alır verimli hale getirdikten sonra ederinin üzerinde satmaya çalışacaktır. ..buda tahminen kafein in bilançolarin in en iyi olabileceği 2019 yılı ortalarına kadar
    Hisseyi belkide fk 25-30 lara taşıyıp daha sonra satmak isteyebilir..

Verusa ya geçen gün baktığımda bilançosunun çok iyi olduğunu hatirliyorum..demek ki adamlar işlerinin ehli...zaten fiyat olarak da borsada tarihi zirvelerindedirler. ..

Metronun da elinde sadece 950 bin civarında hisse var ..bilançosu çok guzellesebilecek bir kafeinde oda satışta zorlanmayacaktir...agresif büyüyen yazılım şirketlerinin her daim müşterisini olacaktır. ..

Kısacası bu iki kurum da satıcıdirlar ama bu satışı hissenin çok önemli zirvelerinde ancak düşünebilirler. ..

Metronun girdiği her hisse bir kaç kat muhakak çıkar...İyi bilançoları geldiği sürece hissenin daha çok gidecek yolu olacaktır. .buna rağmen yinede temkinli olmakta fayda var..aşık olmamak lazım...

5.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Aynen.Nihayet sorgulamaya başladın hocam.
     Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Hocam metro yatırım arzı yaptı bitirdi.galibin daha ne işi olabilir ha hisse alır satar onu her hissede herkes yapar.
    Topikte halka arzdan metronun elinde 950 bin lot kaldığı söylenmişti. .ben de buna istinaden söyledim. .yalnız metronun kendisinin dahi temelinin iyi olduğu söylenmişti bana...ki metro Son zamanlarda girdiği bir çok hissesi kaliteli idi...benim hazırladığım Albaraka. İbct bank.klgyo.ecz GYO. Alcatel....v.b

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Topikte halka arzdan metronun elinde 950 bin lot kaldığı söylenmişti. .ben de buna istinaden söyledim. .yalnız metronun kendisinin dahi temelinin iyi olduğu söylenmişti bana...ki metro Son zamanlarda girdiği bir çok hissesi kaliteli idi...benim hazırladığım Albaraka. İbct bank.klgyo.ecz GYO. Alcatel....v.b
    Ben göremedim dostum.takaslarda metronun elinde sadece 1k.var oda onemsiz bir rakam.ha verusada 900 kusur k.var dersen oda bizi bağlamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Ben göremedim dostum.takaslarda metronun elinde sadece 1k.var oda onemsiz bir rakam.ha verusada 900 kusur k.var dersen oda bizi bağlamaz.
    Ben Takasları takip etmem..topik ten takip edip de söyleyenlerin hatırlıyorum. .halka arzdan metronun elinde 950 bin lot kaldığı söylenmişti. ..Ama ben yanlış da hatırlıyor olabilirim..metronun yerine Verusa da olabilir..☺☺☺

8. Keko hocam sende olmasan yandik bizden başka paylaşım yapan yok.bir ara komşu köyde yazıyordum tek basima😁 böyle topiklerde bize rastgeliyor.

Sayfa 72/505 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •