Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sadece sunu merak ediyorum.Su an dolar 5.40.

7 den geldi buraya.7 lirayken 50 kurus dussun de alalim diyordu herkes..

Su an dolar almayan birisi misal aksama dolar 1 lira artsa alabilecek mi ?
    böyle düşünen biri asla alamaz düşse daha da düşer der girmez çıksa çok pahalı der gene girmez 2013 ten beri cesur olan kazandı bundan sonra ne olur hep birlikte göreceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    böyle düşünen biri asla alamaz düşse daha da düşer der girmez çıksa çok pahalı der gene girmez 2013 ten beri cesur olan kazandı bundan sonra ne olur hep birlikte göreceğiz
    zaten bende bu konuya degindim.Elinde dolar olan herkes olduk bittik derdinde heryerde.

Ama tl den kurtulup dovize yatirim yapmanin cesaretini gostermis herkes bana gore uzun vadede kardadir.Gunluk bakmak cok yanlis..

Sorun su ki acil tl ihtiyaciniz yoksa doviz yatirimi her zaman en mantiklisi..

Daha once de yazdim kendim sanayiciyim ve su an haberlerde vs goremeyeceginiz cok ciddi sikinti mevcut uretimde..

Her gun ayri bir konkordato..SIz sadece bunlari goruyorsunuz.Cevremde ki 10 sirketten 7 sinin cekleri senetleri donmus vaziyette uzatmalari oynuyorlar..

Gelecek sene bu senenin yarisi vergi toplayamayacak devlet adim gibi eminim..Bu durumun sonucu ne olacak ?..Doviz bu sene yaptigi agustos ayi hareketini daha sik yapabilir bence..

Daha kucuk-orta esnafin 2019 yeni fatura kanunundan haberi yok..Asil bunu ogrendiklerinde ne olacak onu da merak ediyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    zaten bende bu konuya degindim.Elinde dolar olan herkes olduk bittik derdinde heryerde.

Ama tl den kurtulup dovize yatirim yapmanin cesaretini gostermis herkes bana gore uzun vadede kardadir.Gunluk bakmak cok yanlis..

Sorun su ki acil tl ihtiyaciniz yoksa doviz yatirimi her zaman en mantiklisi..

Daha once de yazdim kendim sanayiciyim ve su an haberlerde vs goremeyeceginiz cok ciddi sikinti mevcut uretimde..

Her gun ayri bir konkordato..SIz sadece bunlari goruyorsunuz.Cevremde ki 10 sirketten 7 sinin cekleri senetleri donmus vaziyette uzatmalari oynuyorlar..

Gelecek sene bu senenin yarisi vergi toplayamayacak devlet adim gibi eminim..Bu durumun sonucu ne olacak ?..Doviz bu sene yaptigi agustos ayi hareketini daha sik yapabilir bence..

Daha kucuk-orta esnafin 2019 yeni fatura kanunundan haberi yok..Asil bunu ogrendiklerinde ne olacak onu da merak ediyorum..
    gerçek bir enflasyonla mücadele yapılacaksa reel faiz vermeme huyundan vazgeçilecekse ücret artışları enflasyonun çok altında yapılıp beton sevdası bitecekse evet dolar kafasını kaldıramaz yer elmasına döner

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Sterlin neden abarttı bu kadar , bakan istifa etti diye mi?
    Bir de arkadaşlar doların diğer para birimleriyle yıllık paritesini görebileceğim bir yer var mı, tarihsel ortalamaları merak ediyorum da . YTD

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Erol Mütercimler ayrıca 2019 da iç savaş çıkacak demiş nasıl bir öngörüyse nasıl çıkacak acaba var bi bildiği demek ki.
    Adam insider bence,kendi görüşleri olduğunu sanmıyorum.Neden bu tür söylentiler çıkardıklarını bilmiyorum ama inanıp,ciddi ciddi kendine sığınak inşa ettiren bile var.Bu arada dolar da zaten şimdilik üst değil alt çizgiye yönelmiş görünüyor.Böyle olursa da rahat 8-10 aylık vade kaybı gerçekleşecek gibi.Düşüş senaryosu en az %20 vade kaybı ve çıkış görmek için 1 yıl beklemek anlamına gelir.Tabi şu an herşey spekülatif,her senaryonun gerçekleşme ihtimali de var,bu yüzden muhtemelen her ne pozisyonda olursa olsun herkesin kafasında soru işareti vardır.Mühim olan o soru işaretiyle beraber huzurlu yaşamayı öğrenmek.Kim karda,kim zararda, bunun 2 hatta 3 yıldan önce konuşulması anlamsız.Yani Kırkpınardaki gibi; altta kaldım diye yerinme üste çıktım diye sevinme

6.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku

dünyanın hiçbiryerinde böyle bir düşüş trendi yok.Eğer ki 7.22'lere bir anda çıktıysa ortalama 8-9 aylık bir sürede orta mesafelere inmesi gerekir ama bizim ülkemizde baskılarla öyle bir iniyor ki kitaplara konu olacak cinsten.Bizde 2 ayda indirilmeye çalışılıyor.
    Buraya dikkat çekelim indirilmeye çalışılıyor
    yukarıdaki görsellik harika elle çizsen gene yapamazsın.
    Eğer ki trende uyacaksa bundan sonraki düşüşler sanırım 5.08'lere dokunacak
    eğerki 5.37 5.39larda durur ve burdan tekrar yukarı devam ederse, yukarıdaki trendin tersi yönde bir şekil oluşacak ileriki günlerde.( şahşi fikrim ) ytd

7.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    düşmesi ile uğraşmak güzel hobi ama malesef kral çıplak

Ulaştırma Bakanı Turhan: Kanal İstanbul'da 1/100000'lik imar planları son noktaya geldi. Kanal İstanbul'un inşaatı 2020'ye kalmamalı, inşallah 2019'da başlarız
    Guzel haberler gelmeye başladı. Hadi bakalim

8. Valla buralardan alım yapacam kademeli...

Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •