Sayfa 72/821 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 569 - 576 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. 3 aylıkta citibank tahtayı süpürmüş resmen 23.5 milyon mal toplamış

2.  Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    3 aylıkta citibank tahtayı süpürmüş resmen 23.5 milyon mal toplamış
    hem mal topla hem tahtayı düşür bravo

3. moral bozmak yok.bir zamanlar sürünen kagıtlar (işfin-ansgr-vestel-petkim-kardm-eregli) bugün nerelere geldiler.temel sağlamsa hak ettiği değeri bulur.ben 20 yıllık borsa tecrübemde bunu gördüm.anlamsız fiyatlar düşüşler hisseyi ucuzdan toplamak için yapılan hareketlerdir.bıktıracaklar moral bozacaklar ve en nihayetinde sattıracaklar ki ucuzdan onlar alabilsin.bu bi sene de sürebilir üc bes senede.gün gelir yüzde ücyüz beşyüz yaparak farkı kapatır.bankacılık için en ucuz u.pp/dd si fk sı bakacak mı batısın koç batarsa ben de batmaya razıyım.

4.  Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    3 aylıkta citibank tahtayı süpürmüş resmen 23.5 milyon mal toplamış
    Evet bi emeklilik fonu da satışda..

5. son uc gün de de yabancılar satıyor city 8 milyon ekside.vardır bi bildikleri.

6. Ocak’tan bu yana 38 milyon artı da lar çiti ve doçe vardır bir bildikleri

7. Bir sene önce borsa ralliye kalkarken bende almıştım bankasız imkb gitmez diyerek lakin öyle olmayacağını görerek hava yollarına geçiş yapmıştım. Hisse hamallığının lüzumu yok hele ki bankacılık sektöründe. Bence anahtar 2013 den beri ralli de olan usdtry nin logaritmik grafiğinin pik noktasında. Dolar çok uzak olmayan bir zamanda fışkıye formasyonu ile mini 2001 devalüasyonunu tamamladığında bankalar dev rallisine henüz başlamış olacak.

8. günlükte bütün bankaların indikatörleri dip yaptı.bence buralardan aşağısı yok

Sayfa 72/821 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •