Sayfa 72/299 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2385 madde; 569 - 576 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    BROKERs katmer 2015 ekim aralık arasındaki haraketi yaparmı dersin yine blünmedne önce 3 lerden 10 a çıkışş soluksuzz ne diyorsun ? bizi güldürür mü bu sefer
    Akşam detaylı bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    Akşam detaylı bakmak lazım
    bi kaıver sana zahmet

3.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    bi kaıver sana zahmet
    Ne demek "bi kayıver sana zahmet".. ?!

forumda seviye iyice düştü

Şaka bir yana, azıcık özen gösterin.. Ben okuyanlara saygımdan dolayı 3 kez kontrol ediyorum yazdıklarımı...
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

4.  Alıntı Originally Posted by True Yazıyı Oku
    Ne demek "bi kayıver sana zahmet".. ?!

forumda seviye iyice düştü

Şaka bir yana, azıcık özen gösterin.. Ben okuyanlara saygımdan dolayı 3 kez kontrol ediyorum yazdıklarımı...
    truva atı sana çekmişim öylyse bakıver olucak klavyenin azizliğine uğradım yorum atar mısın yarın ne olur nerelere düşer nerelere kadar çıkar bilgini konuşturr senden de bi yorum bekliyoruzz

5. Aciga satis yasaklanmali.bune lan 500 600 milyonluk mali kim aliyo kim satiyo.zaten araci kurumlar komisyonla soyuyor.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    https://postimg.cc/ZWnyrwHk

geçen hafta grafiksel olarak yorumlamıştım (2,83-2,85) aralığına ise ayrıca değinmiştim ki beni yanıltmadı bu gün en çok bu bölgede bol hacimli işlemler gerçekleşti,2,85 sıkıntısı bana göre halen devam ediyor yarın geçilse bile tekrar onay almak isteyebilir veya alıp başını gidebilir kendi adıma bu gün 2,86 dan verip sert düşüşten istifade ettim lot artırmak maksatlı işlemler yaptım...ama yarın yine bu bölge civarı sıkıntılar olabilir..tek ricam salt benim dikkat çektiğim noktalara göre işlem yapmayınız beni bilen bilir uzun zamandır buradayım olmaya da devam edeceğim....
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    cümleten bol kazançlar iyi akşamlar.
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255

Sayfa 72/299 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •