Aciga satis yasaklanmali.bune lan 500 600 milyonluk mali kim aliyo kim satiyo.zaten araci kurumlar komisyonla soyuyor.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
https://postimg.cc/ZWnyrwHk
geçen hafta grafiksel olarak yorumlamıştım (2,83-2,85) aralığına ise ayrıca değinmiştim ki beni yanıltmadı bu gün en çok bu bölgede bol hacimli işlemler gerçekleşti,2,85 sıkıntısı bana göre halen devam ediyor yarın geçilse bile tekrar onay almak isteyebilir veya alıp başını gidebilir kendi adıma bu gün 2,86 dan verip sert düşüşten istifade ettim lot artırmak maksatlı işlemler yaptım...ama yarın yine bu bölge civarı sıkıntılar olabilir..tek ricam salt benim dikkat çektiğim noktalara göre işlem yapmayınız beni bilen bilir uzun zamandır buradayım olmaya da devam edeceğim....
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
cümleten bol kazançlar iyi akşamlar.
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
Yer İmleri