Sayfa 72/884 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 569 - 576 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    yıllık lot başına temettüsü ne kardeş mümkünse bi söyleyiver
    0.95 verdi mayısta, yaklaşık %10 eder bu fiyatlara göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu satış bilançodan önemli. Bu satışın amacı: Borsada fiyatın daha sağlıklı oluşmasını sağlamak amacı ile halka açık hisse sayısını arttırmak. yani 10 tl hisse fiyatından patronda mutlu değil

3.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Bu satış bilançodan önemli. Bu satışın amacı: Borsada fiyatın daha sağlıklı oluşmasını sağlamak amacı ile halka açık hisse sayısını arttırmak. yani 10 tl hisse fiyatından patronda mutlu değil
    Fiyata etkisi ne olur, patron satış yaparak dolaşımdaki hisse sayısını artırmayı planladığına göre bunun fiyata etkisini de hesaplamış ve tedbirini almış olması gerekir diye düşünüyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Fiyata etkisi ne olur, patron satış yaparak dolaşımdaki hisse sayısını artırmayı planladığına göre bunun fiyata etkisini de hesaplamış ve tedbirini almış olması gerekir diye düşünüyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabiki tedbirini aldı . temmuz ayından itibaren düşüşe bakınız . 140 milyon kar açıkladı diye (çok kötüymüş gibi) , şirket batmış gibi davranıp 13.76 dan tam 3 defa 9.40 in altından döndürdüler. bunu kim yaptı , niye yaptı sizce?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    KAP a düşen bu haber patron hisse satışı yapacak ,tarih belirtmemekle beraber ,yarında olabilir 1 ay sonra da 6 ay sonrada

benim anladığım bu ,bu hisse için iyi haber değil

daha farklı yorum yapacak olanları dinlemeğe hazırım ,lakin bu haber patronun hisse satışı yapacağını söyler

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    KAP a düşen bu haber patron hisse satışı yapacak ,tarih belirtmemekle beraber ,yarında olabilir 1 ay sonra da 6 ay sonrada

benim anladığım bu ,bu hisse için iyi haber değil

daha farklı yorum yapacak olanları dinlemeğe hazırım ,lakin bu haber patronun hisse satışı yapacağını söyler
    Sanıyorum hisse satışının gerekçesini bilmiyorsunuz. gerekçe: Hisse satışı, hisse fiyatının sağlıklı oluşmaması, bunu iyileştirmek içinde hissenin borsaya açık olan hisse sayısını arttırarak kurumsal alıcıları hisse ye çekmek , yani özetle hisseyi sığlıktan kurtarmak.
    bana kalırsa patron zaten hisseyi (%5i) zaten blok olarak satti. 190 milyon sermayeli ,350 milyon kar edip , dünya kadar temettü veren firmayi ben olsam anında 20 tl den alırım.

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Tabiki tedbirini aldı . temmuz ayından itibaren düşüşe bakınız . 140 milyon kar açıkladı diye (çok kötüymüş gibi) , şirket batmış gibi davranıp 13.76 dan tam 3 defa 9.40 in altından döndürdüler. bunu kim yaptı , niye yaptı sizce?
    yanlışsam düzeltin ama hisse satacak olan insan hisseyi yükseltip öyle satmazmı.bakınız y.yapı hisse 0.86lardan 3 ayda 2leri gördü. adam 1.65den 2 günde 2.15lere çıkarttı. 3 gün sonra hisse 0.99 krş.basit mantıkla sattığı hisseyi kendi almazsa neden ucuza versinki.illaki bu hisseye satıştan önce daha önce görmediği rakamlar(kendi tahminim 25-30 tl arası)la albeni yapmalı o hisseyi oralarda 1-2 ay sabit tutup bir anda satışı yapmalıki kendide sattığını bilmeli yoksa şu an 13leri 14leri görmüş olan hisseyi neden bu fiyatlara satsınki.

8.  Alıntı Originally Posted by fanhoydong Yazıyı Oku
    0.95 verdi mayısta, yaklaşık %10 eder bu fiyatlara göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    deli para be kardeş lot başına 0.95 1000 lotu olana 950 tl 10000 olta 9500tl benim şu anki zararımı karşılar bu para ya sağol aydınlatman için

15 Mayıs 2017 0,00 0,00 94,74 0,00 0,00

02 Mayıs 2016 0,00 0,00 68,80 0,00 0,00 95kuruşu gördüm ama bu kadar vereceğine ihtimal vermemiştim

Sayfa 72/884 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •