Sayfa 72/500 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 569 - 576 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. [QUOTE=murat191919;197800]
     Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku

dogru yaptın bırak yazan yazsın sen serap görmeye devam
    TERBİYESİZLİKLE BERABER SOYTARILIĞA BAŞLADIN.BAK ÇOK ARTİST BİRİSİSİN.BOŞ OLDUĞUN DA HER HALİNDEN BELLİ.OTUR KLAVYENİN BAŞINA YAZ BOŞ BOŞ.NASIL OLSA SANAL ALEM DEĞİL Mİ.

2. [QUOTE=oguz cetin;197858]
     Alıntı Originally Posted by murat191919 Yazıyı Oku

TERBİYESİZLİKLE BERABER SOYTARILIĞA BAŞLADIN.BAK ÇOK ARTİST BİRİSİSİN.BOŞ OLDUĞUN DA HER HALİNDEN BELLİ.OTUR KLAVYENİN BAŞINA YAZ BOŞ BOŞ.NASIL OLSA SANAL ALEM DEĞİL Mİ.
    mubarek 70 sayfadır senet 1.00...2.25 gider sayın uzman arkadaşın tek satır ky fayda verecek yazısı yok
    tek mesajınıda yine ben kopyaladım kendisi okusun diye NE YAZDIGIDA BELLİ

ama artislige çok bilmşlige gelince klavye şakır şakır çalışıyor sayfalar yetmiyor ..... YAPACAK BİR ŞEY YOK TEK SATIR YAZISINI bak arkadaş bunuda ben yazdınm diyemeyen kişiye ben yapayım

tamam kardeş sen haklısın yapacak başka bir şey yok

3. [QUOTE=murat191919;198165]
     Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku

mubarek 70 sayfadır senet 1.00...2.25 gider sayın uzman arkadaşın tek satır ky fayda verecek yazısı yok
    tek mesajınıda yine ben kopyaladım kendisi okusun diye NE YAZDIGIDA BELLİ

ama artislige çok bilmşlige gelince klavye şakır şakır çalışıyor sayfalar yetmiyor ..... YAPACAK BİR ŞEY YOK TEK SATIR YAZISINI bak arkadaş bunuda ben yazdınm diyemeyen kişiye ben yapayım

tamam kardeş sen haklısın yapacak başka bir şey yok
    ÇOCUK MUSUN,CAHİL MİSİN,ARTİST MİSİN...HER NE İSEN BAK İŞİNE.SEN HERKESİ KENDİN GİBİ CAHİL Mİ SANİYORSUN?PROFİL BİLGİLERİMDE 569 TANE FORUM YAZIM OLDUĞU BELİRTİLİYOR.UTANMADAN YALAN SÖYLEYİP YAZIN YOK DİYORSUN.BEN SENİN GİBİ BOŞ YAZILAR YAZMAM BENİ BİLEN BİLİR.ŞİMDİ GİT BAŞKA BİR BOŞ BUL KENDİN GİBİ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN

4. tamam kardeş sen haklısın biz spek yamagıyız artistiz boş yazıyıruz......Y.NE DİYORUM SEN HAKLISIN TAMAM ANLAŞTIKMI

şimdi sayfa senin izliyoruz yazmıyoruz sorun varmı

buyur

5. Ölü toprağı serpildi hissenin üstüne sanki

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam.

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 72/500 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •