Ceo'muz Sn Costa Genel Kurulda ne demiş bir bakarsak çok şey yazarız ama aşağıdaki kısmı özellikle metinden seçtim.
"Mutlak ihracata dayalı bir
strateji, Türkiye'den uzak bölgelerde kurulmuş olan rakiplere karşı kabul edilebilir pazar
payının elde edilmesine izin vermeyecektir. Bu sebeple Alüminyum Yüzey Kaplama işindeki
ileri gelişmeler, Coventya'nın tüm dünyada iyi bilinen küresel imalat ve lojistik üsleri
üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu, bizim, pazara hakim olan mevcut oyuncular ile daha
efektif bir biçimde rekabet edebilmemizi sağlayacaktır. Teknoloji, piyasada geçerli olan telif
oranları kullanılarak Politeknik tarafından Teknoloji Transfer Sözleşmeleri tahtında
sağlanacaktır."
Peki bu konuda bişeyler yapılıyor mu?
Yukarıdaki panjiva gönderisine göre Politeknik ürünleri Coventya dağıtım merkezlerine yollanmaya başlanmış. Belki bu bilançoya etkisi sınırlı olacak ama yatırım sonrası coventya dağıtım ağı ile politeknik gibi 30-40 milyon ciro yapan ufacık bir firma ne kadar büyür sizce?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bir hisseyi aldıkça alası gelir mi bir insanın yaaa. [emoji3]
Gaza gelmek de istemiyorum. Belki yine geri gelir firsat verebilirndiye.
Bu yatırım açıklamasından sonra POLTK için portföyümde düşündüğüm miktarı kafamda biraz daha artırdım. Yüzde 15 maximum diyordum, geçtik. Yüzde 30 hedefte. Bilançoda olay biraz daha netlesir, kimbilir belki de ...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aman yatırım kararınızı gaza gelerek vermeyin. Yakından izleyelim, coventya sözlerini ne kadar tutacak görelim. Sözlerini tutup bu firmayı dedikleri gibi büyütecekler mi inceleyelim. Şuan için sözlerinde duruyor gibiler...
Ama bu bilanço tam gösterge olmayacaktır, yatırımın devreye girip etkisini etkisini göstermesi durumunda ciro ve kar nereye gider tahmin etmeye çalışalım...
Bol kazançlar
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Doğru söylüyorsunuz ama bizim risk almadan para kazanmamız zor. Borsada beklentiler alınır. Dediklerinizi beklersek Poltk o zaman 100 TL den alırız.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknoloji, piyasada geçerli olan telif
oranları kullanılarak Politeknik tarafından Teknoloji Transfer Sözleşmeleri tahtında
sağlanacaktır."
Bu cümle nedense hiç hoşuma gitmedi ,convetya ,kendisine ait politeknike, gene kendisine ait diğer şirketlerden parayla mı teknoloji transfer edecek yani ,yoksa ben mi öyle anladım?
Yer İmleri